Vom evită sau nu, o nouă catastrofă în capitală? Mizerabilii !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Arestarea și înlăturarea lui Chirtoacă de la primărie trebuie să devină sărbătoare națională,
Așa cum se bucurau spaniolii de plecarea lui Francisco Franco sau italienii de Mussolini, sau românii de Ceasusescu, așa trebuie să trăim și noi înlăturarea regimului Ghimpler-Chirtoaca.
Poate păr ironic, dar orașul arată că după război. Trotuare distruse, drumuri cîrpite, parcuri murdare, scaune oribile , putrede , aproape toate havuzurile fără apa, nemaivorbind de șantiere de construcții in parcuri la fiecare metru pătrat.
Nu cred că mai are rost să vorbesc de lacuri și plaje care pur și simplu se transformă vară gunoiște, o Primărie care cade și fără semafoare în centrul orașului.
Da, că să fim obiectivi s-au făcut 3 străzi în 12 ani, dar la ce preț ? Cu acești bani liniștit s-at fi putut reface în traseu de la Chișinău spre Tiraspol,Iasi, sau pînă în Dubăsari.
Cred că și în orb simte aerul și atmosferă stricată a Chișinăului de altădată.
Mizerabil!!! Asta este calificativul acordat lui Chirtoaca.
Păcat că oamenii au votat cu un tembel, care a spart banii oamenilor în cazinourile din Chișinău, Iași și București.
A lăsat fiecare al doilea nebun să construiască blocuri locative de sute de apartamente fără măcar o parcare subterană, fără spațiu de joacă, nemaivornind complexe sportive.
Omul a rămas fără rațiune total după ce a acordat dreptul de construcție a parcărilor moșului sau.
I-a oferit în dar și colegului sau de partid dlui Iurie Topală cîteva hectare de teren să construiască Palatul de Gheață, și I-a oferit și bani federației de hochei pe care o conduce Topală. O mică doar problemă, din Palata a ieșit bloc locativ.
I-a mai dat lui Topală și cîteva zeci de curse maxi-taxi, care circulă numai cînd sunt pasageri.
O adevărată caricatură de care pur și simplu trebuie să scăpam. Un păduche care trebuie urgent eliminat și de rușine uitat.
Doar referendumul ne poate scăpa! Nu fiți naivi și numai crede-ți în nimic. Acesta nu e capitală , ci o gară.
JOS CHIRTOACA. !!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole