Vlad Filat, taci, măcar azi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Blogul lui Andrei Fornea

Dupa ce Bodiu ne-a organizat concerte in timpul campaniei electorale care au slabit vizibil electoratul democrat debusolat complet, Vlad Filat asteapta multumiri de la Partidul Liberal pentru faptul ca l-a retras pe Victor Bodiu din campanie. Sa clarificam inсa odata lucrurile: PLDM-ul este vinovat pentru scorul mare obtinut de comunisti pentru ca anume lor li s-a ridicat puterea la cap si prin urmarea, pofta de a obtine capitala prin actiuni murdare si invinuiri nefondate la adresa lui Dorin Chirtoaca.

Da, a fost luna cea neagra pentru PLDM, insa ei au ales aceasta cale. Bodiu avea sa ia vreo 10% si sa faca de rusine partidul pe care-l reprezinta. Pentru a anticipa aceste lucruri el a fost retras, iar pentru a iesi „salvatorii aliantei” din aceasta situatie critica in care s-au pomenit au decis sa-l susina pe Chirtoaca, doar de ochii lumii. Pe linga asta, a mai avut curajul sa ceara retragerea Valentinei Buliga, care a fost sacrificata de dragul acestei electorale. Lupu a fost primul care a propus sa existe un singur candidat al aliantei la primaria Chisinaului. Da cum poate sa asculte „Dumnezeul” Filat de altii?

Deci domnule Filat, pentru ca ati slabit alianta prea tare in ultima perioada de timp rog sa pastrati linistea macar azi si sa nu mai faceti populism politic pe seama unei situatii critice pentru Chisinau si intreaga tara. Sper sa fie prima lectie importanta in politca pe care sa o invatati.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii