Vlad Filat este o Eroare 404

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Guvernul Republicii Moldova are un nou site, de culoare albastra, aceasta in timp ce fostul premier, Vlad Filat, demis pentru careva fapte de coruptie si trafic de influenta, a dat ordin ca toata tara sa fie verde.

Schimbarea culorii poate nu este ceva important, insa, odata cu schimbarea infatisatii site-lui au disparut, prin minune politica, toate stirile cu Filat, precum si toate fotografiile unde aparea fostul premier.

Schimbarea paginii Gov a venit tocmai in campania electorala, intr-o perioada tensionata politic si dupa o lunga perioada cand s-a tot incercat sa se demonstreze ca actualul premier nu este in relatii bune cu cel demis. Incercarile de a demonstra ruptura, conflictul, nu au dat roade pana la urma, fiind doar ca note de informare. Totusi, se pare ca Leanca a dat ordin ca sa fie lichidat tot verdele din fata sa, iar prima revopsire in alta culoare a fost la site-ul Guvernului, demonstrand astfel o ruptura vadita inainte de alegeri. La inceputul saptaminii ar fi spus bloggerilor la un offline ca „nu este o marioneta”.

Despre titlul acestui articol: Cei care administreaza pagini web stiu ce inseamna Eroare 404. Utilizatorii de pagini web (cititorii) au intalnit aceasta eroare, dar putini probabil s-au intrebat ce inseamna. Eroare 404 apare atunci cand cauti ceva anume pe site si pagina cu pricina lipseste. Lipsa informatiei da rezultatul Eroare 404. Acum pe site-ul gov nu gasesti despre Filat nimic altceva decat Eroare. Unii spun ca era timpul deja.

Pana la urma, istoria Moldovei din perioada lui Filat trebuie sa fie o Eroare 404. El ne-a lasat fara BEM, Aeroport, Ciment, IPTEH, altele.

#Inainte!

Comentarii