Virginitatea şăfului !

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acum cîteva clipe, însuşi şăfu’ (de obicei o făcea purtătorul său de cuvînt Streleţ ) a declarat pentru presă că nu demisionează nici în ruptul capului. În stilul său populist, Filat a mai declarat că nu va capitula în faţa  mafiei. Mă întreb acum, care mafie ? Mafia care a pus mîna pe vămile moldoveneşti,  sau acea mafie care a ieşit la iveală în urma convorbirilor  telefonice ?

Nu-l înţeleg nici cînd aminteşte de Constituţie şi legislaţia Republicii Moldova,  dat fiind faptul că nu şi-a dat demisia, însă trebuia să o facă din ziua cînd au apărut în presă convorbirile telefonice, dar nu a avut măcar curajul să-l demisioneze pe şeful FISC,  Nicolae Vicol.

Dacă nu se ţine de funcţie, de ce nu demisionează şi să înceapă negocierile propuse de colegii de alianţă, dar o mai face pe virgina, dat fiind faptul că a votat şi votează  în continuare cu PCRM tot ceea ce le convine ambelor tabere. Şi pînă la urmă, Filat nu e premierul PLDM, a fost votat de Alianţă, deci dacă a hotărît să părăsească AIE, să fie bun să cedeze şi funcţia de prim-ministru.

Ghimpu nu are funcţie, Plahotniuc şi-a dat demisia, Lupu este gata să cedeze şi el funcţia sa, doar pentru a începe negocierile de constituire a AIE 3, pentru depăşirea crizei politice, pentru că asta doresc cetăţenii pînă la urmă, plus că în joc este şi viitorul European al Republicii Moldova. Filat însă nu cedează, el se ţine de fotoliul său cu mîinele şi dinţii, aruncînd în mod inevitabil ţara în alegeri anticipate.

Şi ce ţine  de mafie, oare ceea ce a făcut el cu Constantinov , nu a fost o acţiune în stil mafiot de intimidare a unui politician ?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole