(Video) Roşca a mai primit o ţeapă. Încă nu a înţeles că PCRM e viclean?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După ce acum câteva zile şi-au dat prietenos mâna şi au anunţat proteste comune, PCRM şi Roşca nu mai sunt atât de solidari. Cu alte cuvinte, PCRM iar râde de „aliaţii” săi. Nu e nimic straniu şi neobişnuit. Era de aşteptat ca PCRM să procedeze anume aşa. Astăzi ei se spală pe mâini, ştiind că e mare riscul ca să nu fie adunate mase importante în cadrul protestului de azi.

Nici pe departe nu e pentru prima oară când comuniştii fac aşa ceva. Voi aminti doar un caz; atunci când comuniştii, împreună cu PLDM, au cerut demisia procurorului Zubco. Sârbu la demiterea lui Zubco râdea în batjocură, cerând „demisia în corpore a Alianţei pentru Integrare Europeană”. PLDM a fost cel ce a pierdut. Ce avem? Zubco nu a fost demis, PLDM şi-a mai adăugat o picătură de dezgust din partea colegilor din AIE, şi nici PCRM nu a rămas recunoscător faţă de PLDM pentru „colaborare”, ci dimpotrivă, i-a umilit.

Să nu-l subapreciem nici pe Roşca! El nu e mai puţin viclean. Liderul PPCD ştia că nu mai are aceeaşi susţinere din partea populaţiei. De unul singur nu mai poate să adune mase importante. A vrut cumva să-şi adjudece merite pentru lumea adunată de altcineva. PCRM a înţeles acest lucru şi s-a retras. Oricât de tare nu s-ar stărui domn Iurie să declare că e o iniţiativă civică, care nu e legată cu activitatea PPCD, ci a unui comitet creat de curând, e clar că în aceste acţiuni e atâta politică, cât apă în mare.

E periculos să colaborezi cu PCRM, pentru că sunt vicleni ca şarpele. Oricum, în „colaborarea” cu ei vei fi cel ce pierde. Iar dumitale, tovarăşe Roşca, ai grijă când îţi alegi aliaţii! Credeam că ai învăţat minte în 2005, când ai fost lăsat pion în Parlament, iar apoi nimicit de pe arena politică. Unica acţiune faţă de PCRM, demnă de apreciat, este lupta cu ei, şi nici într-un caz negocieri sau colaborare. Cu Diavolul nu se negociază, cu el se luptă. Şi nu partidele pro-democratice au vină pentru asta, ci însuşi PCRM, pentru că sunt vicleni, înşelători, de neîncredere, enervanţi chiar, au permanent o tactică de luptă, de război, în care învingătorii trebuie să fie ei, şi numai ei. Caracteristici care pot fi atribuite fără sfială şi Satanei. Faceţi concluziile!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii