Video Maia Sandu Preşedinte. Senzaţional: iată prostia fenomenală scoasă de Dodon la ultima dezbatere

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dezbaterea organizată între Maia Sandu şi Igor Dodon din această seară de la Moldova 1 a decurs precum o competiţie olimpică la matematică între un profesor universitar de la Oxford şi un absolvent(repetent) de patru clase din Papua Guineea.

Iată cea mai senzaţională declaraţie făcută de către Igor Dodon:

Întrebat de către moderator despre deosebirile dintre legalitatea referendumului din regiunea transnitreană raportată la cel din regiunea Crimeea, Igor Dodon a dat dovadă de o grasă prostie:

Referendumul din Regiunea Crimeea a fost legitim deoarece s-a organizat în perioadă de război civil, în timp ce referendumul din Regiunea Transnistreană a avut loc pe timp de pace şi nu a fost recunoscut de către Rusia, deci nu este legitim(adică dacă Rusia recunoaşte referendumul din regiunea Transnistreană el devine, pentru Igor Dodon, legitim).

De când un referendum pe timp de pace nu este legitim dar unul organizat pe timp de război Da? Vedeţi cumva fractura de logică? Vă doriţi un astfel de preşedinte? Nu ar fi tot o fractură de logică dacă Dodon ar ieşi preşedinte?

Să nu vă permiteţi să nu ieşiţi la vot.

Dragii mei moldoveni, nu vă faceţi ţara de ruşine.

http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole