Victoria e a noastră!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Chișinăul n-a fost niciodată comunist. Chișinăul ne confirmă că vrea și poate să treacă peste gafele politicienilor și să păstreze democrația. Cel care a stat ascuns toată electorala acolo trebuie să rămână. I s-a dat cuvîntul pentru cîteva ore și a făcut declarații prostești cît pentru toată campania: „Tinerii sînt de vină că Dorin Chirtoacă n-a cîștigat din primul tur”.

Și totuși ne-am mobilizat. Studenți din capitală, studenți din localitățile Republicii Moldova care pot vota în Chișinău, tineri care studiază în toată România nu s-au lăsat influențați de prostiile debitate de președintele partidului care avea în primul rînd suportul tinerilor.

Noi am învins. Este o victorie pe care o gustăm și ne pregătim de noi provocări. Sînt mîndru de Chișinău și chișinăuieni deoarece datorită lor pot privi cu mai mare încredere în ochii europenilor care așteptau acest rezultat de la noi. Vreau să mulțumesc celor care în această campanie au fost alături de mine, prietenilor din toată România care au făcut efortul de a merge să voteze indiferent de cît de mare a fost înnădușeala de afară sau cît de devreme trebuiau să se pornească spre Capitală.

Încrederea acordată liberalilor pentru încă patru ani este una enormă. Ar fi bine să nu ne dezamăgească. Eu vreau rezultate. Voi cu atît mai mult vreți rezultate chiar dacă l-ați votat sau nu pe Chirtoacă. El trebuie să fie un primar al tuturor.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii