VASILCĂU TRAIAN A ADUS PREJUDICII MORALE UNUI MARE NUMĂR A POPULAȚIEI RM.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Voxpublika a devenit o platformă de insultări și ofense publice reciproce  între blogheri și comentatori.

Ieri, data de 12 martie 2013 pe blogul unui oarecare Vasilcău Traian a apărut o publicație cu denumirea ”CARE NEBUN L-AR MAI VREA PE FILAT PRIM-MINISTRU?” http://www.costandachi.eu/?p=138

  1. Prin denumirea și conținutul acestei publicații dumnealui a ofensat aproximativ 570,0 mii de cetățeni ai Republicii Moldova, care l-au votat pe Filat Vladimir și respectiv automat au devenit ”nebuni”, după cum confirmă acest individ Vasilcău Traian.
  2. O mare parte din cei care nu au votat PLDM la alegerile din 2010 sunt simpatizanți ai acestui partid.
  3. O mare parte din conducerea Comisiei Europene au devenit ”nebuni”, reieșind din confirmările aduse de către Traian Vasilcău.
  4. Alți lideri de partide din unele țări europene și șefi de state au devenit nebuni după cum afirmă acest Traian Vasilcău.

Înseamnă că toți ceilalți apartenenți la celelalte partide din Parlament PCRM, PD și PL, dar și celelalte partide extraparlamentare, cetățenii care au votat pentru ei  și simpatizanții lor sunt oameni normali, IAR CEILALȚI SUNT NEBUNI.

Ce să credem?

Cred, cu această afirmație, persoana Vasilcău Traian a adus mari prejudicii morale unui mare număr din populația Republicii Moldova.

Eu am făcut „scrishnotele„ de pe stite-ul Voxpublika, care vor fi în cel mai scurt timp prezentate în instanțele specializate pentru expertiza necesară ca să fie conforme ca probe.

Mai departe va fi demarată o campanie de colectare a cererilor din partea cetățenilor, care se vor socoti prejudiciați moral, după care vor fi angajați 4 – 5 avocați din cei mai renumiți profesioniști din România și Moldova. Aceștia vor evalua mărimea prejudiciului moral pentru fiecare cetățean, care va depune cerere și vor înainta o chemare în instanțele de judecată pentru  repararea prejudiciului moral și pentru ca să fie publicată o dezmințire.

Însă aceasta îl va costa scump pe autorul ofensei, aduse unui număr mare a populației de către Vasilcău Traian. Nu mai socotim toate serviciile avocaților care vor costa foarte scump și desigur vor fi puse pe seama autorului publicației.

Cred, pentru toată viața o sa-i treacă pofta să mai facă ofense publice.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii