Valeriu Munteanu – de la candidat naiv și frustrat, la unul paranoic!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După ce Plahotniuc a venit cu inițiativa de a așeza la masă toate partidele pro-europene pentru a identifica un candidat comun al dreptei și pentru ca alegerile locale din Chișinău să fie câștigate de un membrul al pro-europenilor, refuzul a fost unul destul de ridicol. Graba de a candida a început de la Năstase, fără ca să se consulte cu Maia Sandu, după care, Valeriu Munteanu a venit în față drept candidatul unioniștilor, deși nu se consultase măcar cu vreun un partid unionist.
În ultima perioadă, postările sponsorizate ale candidatului Valeriu Munteanu îmi acoperă tot wall-ul. 99% din aceste postări includ în ele numele Plahotniuc, deși Partidul Democrat n-a venit nici cu un candidat propriu și nici nu susține la moment pe nimeni.
Reieșind din postările tăioase ale individului Munteanu, primul gând care îmi vine în minte este faptul că Munteanu își face un fel de campanie electorală populistă, adică bazată pe critici și declarații pentru proști. Postările și acțiunile lui Munteanu, mereu au avut iz de naivitate, dar după una din ultimile sale postări, mi-am dat seamă că aici persistă și o mare cantitate de halucinații.
Valeriu Munteanu, Partidul Liberal, Chirtoaca, Chisinau, alegeri
După cum vedem în postare, Valeriu Munteanu a început a vedea clone și fantome, iar pentru ca să fie mai credibil, a menționat iarăși numele lui Plahotniuc, chiar dacă până nu demult erau în alianță și conduceau țară fără multe critici. În același timp, paranoicul Valeriu Munteanu manipulează o mare parte din societate, deoarece nu toți cunosc că numele ,,Munteanu” se află pe locul 8, în topul celor mai populare nume din Republica Moldova.  Mai concret, acum câțiva ani, în țară erau în jur de 3460 de familii cu așa nume.
   Peste 3000 de persoane poartă acest nume, ba mai mult, chiar și în satul meu natal, sunt în jur de 20 de familii cu numele Munteanu-Muntean…

  N-am viză de reședință în Chișinău și nu voi putea vota pe 20 mai, dar în calitate de cetățean cu mintea lucită, cred că niciodată nu aș vota pentru așa paranoici și populiști, mai ales că de la ei înafară de vorbe goale nu te poți aștepta la nimic. Criticile sunt temporare, la fel ca și candidații care luau mită de 4000-6000 euro pentru a numi în funcție pădurari și inspectori ecologici.

P.S. #Pace

Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole