Va astept astazi, vineri, 23 decembrie, la sediul PNL. Sint amenintata pe Internet

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dragi prieteni,

Pentru vineri, 23 decembrie, sint invitati la sediul PNL, Calea Iesilor nr.6, etaj 5, ora 16.00, bloggerii si ziaristii ce doresc sa afle mai multe despre partid, conducerea si obiectivele formatiunii. Sint invitate si persoanele ce posteaza cu nicknamuri pe blogul www.pavlicenco.md, care isi vor putea pastra anonimatul in cadrul intilnirii si vor putea adresa orice intrebari protagonistilor.

Avem si o precizare: l-am invitat si pe cetateanul Republicii Moldova, de origine africana, John Onoje, a carui venire la PNL a trezit un mare interes din partea presei. V.P.

Pe http://vox.publika.md/politica/pnl-cere-ca-v-kuzmin-sa-fie-declarat-persona-non-grata-iar-pcrm-%E2%80%93-radiat-din-registrul-partidelor-140351.html sint amenintata direct si obraznic de niste indivizi. Rog institutiile competente sa se sesizeze. Este a treia oara cind sint amenintata sub acest regim, pretins democratic.

Este curios, insa, si ce scrie un vizitator:

“@ccd: @Scythicus: @europa:

http://www.rgnpress.ro/categorii/politic/4176-sis-ul-preocupat-de-anihilarea-miscarii-de-reunire-a-celor-doua-state-romanesti-mediul-studentesc-basarabean-din-romania-vizat.html

Exista o explicatie a abundentei de postaci care insulta pe toti cei care se simt apropiati de romani si de Romania.

Conform unor surse ale publicatiei Romanian Global News, din mediul guvernamental de la Chsinau, Serviciul de Informatii si Securitate de la Chisinau au reluat activitatile de anihilare si destabilizare a organizatiilor civice si partidelor politice din R.Moldova, care sustin strangerea relatiilor cu cu Romania.

Pe langa urmarirea si compromiterea liderilor organizatiilor de pe teritoriul R. Moldova, SIS-ul desfasoara puternice actiuni operativ–informative pe teritoriul Romaniei, in cadrul organizatiilor studentilor basarabeni, dar si creind actiuni de lobby in cadrul formatiunilor politice din Romania, in defavoarea ideii de reunire a celor doua state romanesti.

In acest scop SIS-ul a racolat si va racola absolventi ai universitatilor romanesti si studenti bursieri ai statului roman, pe care ii va coordona in preluarea a cat mai multe din organizatiile studentilor basarabeni din Romania, urmand ca acestia sa blocheze aderarea respectivelor organizatii la miscarile pro-unire.

Presa online a mediului studentesc basarabean este de asemenea vizata.

Sursele Romanian Global News precizeaza ca sectiunea din SIS care se ocupa de aceasta problema este incadrata cu ofiteri ce au legaturi stranse cu agenti FSB si SVR din Ambasada Rusiei la Chisinau.

Incepe sa fie clar de ce se comporta cum se comporta bourii maldafani care se intrec in insulte la adresa romanilor, a Romaniei si a dnei Pavlicenco?

Se intetesc si activitatile de intimidare…

Nu stiu daca ati observat, dar brancardierul de la morga, pe numele lui Dudu, ii sugereaza dnei Pavlicenco sa-si ia bodyguarzi, iar tov.Vasile este gata sa-i traga suturi, pentru ca el e un adevarat cavaler maldafan.

Interesant, nu-i asa?

a.b.c.”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole