Usatîi spune că va face din Ambasada SUA cel mai mare Karaoke din oraș, însă reprezentanții ambasadei vin la Bălți să viziteze consilierii PN ce au declarat greva foamei.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Azi, o delegație a Ambasadei SUA și reprezentanți a UE în Republica Moldova au mers să-i vadă pe protestatarii care cică au declarat greva foamei. Personal, înțeleg că aceste delegații vor să fie imparțiale și obiective, însă să fim serioși… Usatîi și oamenii săi nu merită atîta atenție. Au vrut să facă greva foamei dar le-a ieșit un circ de prost gust. Ziua o fac pe flămânzii, dar noaptea primesc pachete întregi cu mâncare. Vezi aici:

 

La fel și atunci când au invitat jurnaliștii, i-au rugat să nu filmeze întâmplător mâncarea:

 

 

La rândul său, Renato Usatîi declara că : „Я закрою американское посольство и сделаю из него караоке”, adică că va transforma Ambasada SUA într-un club karaoke.

Pe Usatîi nu-l interesează nimic decât distracția. La mai multe miting-uri și concerte organizate de „Partidul Nostru”, liderul formațiunii interpreta de pe scenă mai multe cântece, de obicei în limba rusă, dar și în română sau engleză, așa cum s-a întâmplat spre exemplu la manifestația organizată într-un an de Revelion la Bălți. Printre îndrăgitele lui Usatîi sunt piesele interpretului rus Grigory Leps.

Comentarii

Marian Adrian

Marian Adrian

Cred în Republica Moldova, sunt convins că cetățenii acestei țări pot deveni mai buni. Prin intermediul acestui blog voi încerca să analizez trecutul, să reflectez prezentul, și să caut soluții pentru a schimba viitorul. Mi-ar plăcea să fiu persoana ...

Ultimele articole