Usatîi și Petrenco se deconspiră

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Relațiile politicienilor în Republica Moldova n-au fost deloc strălucite niciodată, mereu a persistat concurența, iar trecutul a lăsat urme adînci pentru unii.

Am fost terorizați timp de 8 ani de către comuniști, au fost puse la cale evenimentele din aprilie, 2009, care au afectat dureros țara.

Au apărut probleme și neînțelegeri în legătură cu împărțirea teritoriului, iar unii au părăsit formațiunile precum Petrenco, care susține că este din cauza afilierii cu Plahotniuc și partidul său.

Acesta din urma a rămas pe lista electorală, însă a trecut în Partidul lui Usatîi, „Parus”, sau „Patria”, cum este acuma remodificat, crezînd că în felul acesta va avea mai mare succes la alegeri.

Trădîndu-și partenerii din „familia” PCRM, Petrenco suține ideile mîrșave ale oligarhului rus în spatele căruia se află Putin și conducerea de acolo.

În ultimele trei luni MAI a lucrat minuțios la discreditarea și distrugerea a tot ce ține de Renato Usatîi, deși acesta crede că împreună cu PCRM , făcînd alianță vor avea mai mult succes.

Măi să fie, ce succes are, dacă-i aduce pe artiștii Rusiei la noi în Moldova, iar moldovenii noștri, care majoritatea fac naveta Moscova-Moldova, își lasă biometricul acasă și vin la concert, pentru că e gratis, pentru
că e frumos și pentru că și Renato Usatîi cîntă pe scenă, dîndu-se mare vedetă.

Într-un timp foarte scurt, acest om de afaceri necăsătorit, dar cu copil, este cel mai rîvnit politician din Moldova, doar pentru că în spatele lui stă Rusia și sume enorme de bani.

Apare ca o umbră, se transformă într-o creatură, mai curînd un personaj negativ, ne manipulează, face propagandă, în rîndul politicienilor autohtoni și –și face loc cu coatele pentru a fi la cărma țării.

Aliîndu-se cu fostul deputat al PCRM, Petrenco, care stă în spatele unei organizații neofasciste ce pregătește băieți pentru a efectua lovituri de stat, fiind pentru ei asta defapt o a doua variantă în caz că nu reușesc să treacă în parlament, acesta speră la „Puterea Adevărului.”

Usatii nu este proiectul unui partid sau politician, el este proiectul organizatiilor teroriste rusesti care doresc distrugerea Moldovei si alipirea la proiectul Novorosia.

Partidul Patria este doar forma juridică de partid a organizației Antifa. Renato Usatii dorește ca prin partidul său să bage în Parlament jumătate din organizația Antifa, iar după aceasta, toată țara să fie împânzita cu ruși care să ne conducă.

Nuștiu cum se poate de deschis ochii moldovenilor în ceea ce privește alegerile din 30 noiembrie, cineva stă și se luptă cu criticile, aroganța, greutatea și necazul pe care-l are fiecare cetățean, iar acesta din urmă, vine după o lungă perioadă de „odihnă” în Modova și se lansează în politică foarte dubios, aruncînd cu bani din afaceri murdare și de la oligarhii ruși, și amăgind lumea.

Credibilitatea lui este nulă, credeți că va mai organiza concerte? Că ne va delecta cu asemenea plăceri? Are un scop bine definit, care urmează să-l ducă pînă la capă, dacă cădem pradă acestei fiare.
Să nu ne pierdem mințile și să luăm atitudine.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole