Usatîi și Năstase. 0 * 0 = 0

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Actorul Andrei Năstase nu obosește să “bucure” publicul cu noi și noi scamatorii. Ba organizează întîlnire electorală contra cost, ba felicitări preplătite din localitatea mafiotului Țopa, ba o altă trăsnaie. Acum, imediat după eșecul din SUA a plecat la Moscova. Și din nou țeapă. Aici a fost huiduit de conaționali. Fpcut minciunos și alungat cu rușine. Și bine că a reușit să evadeze fără careva traume mai serioase decît morale. Și asta pentru că, mai tîrziu, s-a adeverit că – Usatâi i-a aranjat lui Nastase întâlnire cu Karamalak la Moscova.

Presa de la Chișinău a scris că Președintele Platformei Demnitate și Adevăr (PDA), Andrei Năstase a fost chemat la Moscova de Renato Usatâi. Liderul formațiunii „Partidul Nostru” i-a organizat o întâlnire cu cunoscutul hoț în lege, Grigore Karamalak, care trăiește de mai mult timp în Rusia. La acea întâlnire au fost prezente și persoane din serviciile secrete rusești, potrivit unor surse care au solicitat anonimatul.

Năstase deocamdată nu a comentat aceste informații.

Reamintim că liderul PDA a avut o călătorie la Moscova, unde s-a întâlnit și cu reprezentanți ai diasporei moldovenilor stabiliți în Federația Rusă. Potrivit unor surse anterioare, Năstase s-a întâlnit și cu Renato Usatâi la vila acestuia din Moscova, la care au discutat detalii privind protestul pe care îl planifică pentru 27 august.

Reluarea colaborării dintre Năstase și Usatâi și chemarea la proteste este privită la Chișinău ca o nouă capcană a Kremlinului de a destabiliza situația în Republica Moldova.

Și Năstase nu se arată deranjat de aceste dezvăluiri. De fapt, ca și toate cele precedente. Se pare că celui care s-a oprit la limita de jos a încrederii îi este tot una cît de jos va coborî sub aceasta.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole