Usatîi a plecat, însă cumătrul său continuă să îngroape municipiul Bălți!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 Indiferent de faptul că criminalul fugar Renato Usatîi a demisionat din fruntea primăriei, orașul continuă să fie distrus de către oamenii numiți de Usatîi. În cadrul emisiunii unde și-a anunțat demisia, acesta a declarat că lasă un buget ,,plin”,  dar nu cum au lăsat comuniștii, din acest motiv credeam că în scurt timp vom vedea cum municipiul reînvie pe zi ce trece, însă nu a fost să fie.

Municipiul Bălţi acum este condus de doi apropiați ai fostului primar. Este vorba despre Ghenadie Şmulschii şi Nicolai Grigorişin, aleşi pe 8 februarie, din rândul consilierilor municipali ai Partidului Politic „Partidul Nostru”. Cum era și de așteptat, liderul în primărie este Nicolai Grigorişin, care va fi responsabil de administrarea proprietăţii municipale, relaţii funciare, arhitectură şi construcţii, gospodăria municipală. Grigorișin este militar de profesie și până în 1997 și-a desfășurat activitatea pe teritoriul Federației Ruse. Totodată Grigorișin este și cumătrul fugarului Renato Usatîi, care acum se ascunde în Federația Rusă.


Nu mai este o noutate că Bălți a fost condus de Usatîi de la distanță mai mult de un an, iar în acest timp, nu doar că gunoiul a ajuns la nivelul unei gunoiște obișnuite, dar și drumurile distruse au dat de știre. Aceste drumuri nu prea seamănă cu cele din Los-Angeles sau Elveția, așa cum promitea Usatîi în campania electorală.

După ce toate eforturile de reconstrucție a străzii Sciusev, din centrul orașului Bălți, au fost spălate în sens direct, iată că acum, noua conducere utilizează același mod de reparație a drumurilor. Grigorișin și armata din primărie au dat comandă ca strada numită mai sus să fie reparată din nou cu câteva milioane, din acest motiv, muncitorii au folosit cel mai calitativ și mai scump nicip din regiune, pentru ca găurile de pe străzi să dispară până la prima ploaie.

Dacă reacția mea, ca nelocuitor a acestui oraș, a fost una negativă, atunci a bălțenilor este una și mai proastă. Oamenii sunt dezamăgiți și nu mai au speranțe pentru ziua de mîine.

  Iată așa și trăm! Votul  bălțenilor este cumpărat de către un concert cu Leps sau Rotaru, iar municipiul pe zi ce trece se lasă băgat în pământ, sau mai bine zis, în gunoi și nisip. Deși este o modalitate prin care orașul poate fi salvat, cel mai probabil, alegătorii nu vor alege această cale, iar la alegerile din 20 mai, vor vota iarăși concerte și promisiuni cu Las Vegas.
Mafia condusă de Usatîi, n-are de gând să se lase de putere, mai ales că visul lor este de a captura puterea centrală a țării!

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole