Usatîi părăsește cursa electorală

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Citisem pe un sit de socializare că mulți și-ar dori ca Usatîi să nu mai participe la cursa electorală din acest an, pentru că, societatea vor un exemplu la cîrma țării, nu un oligarh.

Șapte voturi PRO, CEC a decis să propună Curții de Apel să anuleze decizia de înregistrare a Partidului „Patria”, iar mijloacele bănești încasate de formațiunea în cauză, pe durata campaniei electorale să fie confiscate în folosul statului.

De asemenea, concurentul electoral riscă să fie atras la răspundere contravențională. Pentru că există suspiciuni că formațiunea ar fi folosit surse financiare din străinătate, CEC propune ca Curtea de Apel să anuleze decizia de înregistrare a Partidului „Patria”.

Acesta are și alte buchețele în palmaresul său, cînd în 2009 și-a dat demisia de la funcția de inginer de la căile ferate ale CFR, un post care nu se capătă ușor și nici nu se lasă pur și simplu.

Fiind învinuit că ar fi dat în arendă unele vagoane de marfă mafiei ruse, cu cîte 6-8 euro pe zi. Haideți să ne îmbracăm duminica frumos și să mergem ca într-o zi de sărbătoare să votăm pentru prosperitate și o țară europeană.

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole