Usatîi – Năstase: o diagnoză comună – boala balabolului!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De scamatoriile clovnilor politici Năstase și Usatîi au rîs toți cu nu i-a fost lene. Nu trece o săptămînă fără noi aplauze pentru glumele politice lansate de acești doi artiști. Se pare, a venit timpul și experților în psihologie să se ocupe de cazul acstor doi.

www.publika.md scrie că analiști la Fabrika: Renato Usatîi este un personaj nociv pentru Moldova, care își merită porecla de „Balabol”.

Renato Usatîi este un personaj nociv şi foarte periculos. De această părere sunt invitaţii emisiunii ”Fabrika” de aseară. Potrivit lor, limbajul liderului  formaţiunii „Partidul Nostru” este unul banditesc, iar el nu face nimic altceva, decât să destabilizeze situaţia din ţară.

Invitații din studio au dat şi o explicaţie poreclei sale „Balabol”, așa cum este numit de către internauţi pe reţelele de socializare. 

„Balabol înseamnă omul care vorbeşte foarte mult şi fără o oarecare esenţă, care împrăştie multe cuvinte lipsite de un sens concret”, spune Ruslan Șevcenko, doctor în istorie.

„Acest personaj este unul incoerent şi într-adevăr, din tot ce a promis el, n-a prea realizat mai nimic. Limbajul banditesc al acestor personaje este unul foarte dăunător, foarte nociv. Este un personaj care vine, practic, să dea pumni acestui stat, care mâine-poimâine împlineşte 25 de ani de existenţă”, susține scriitorul Traian Vasilcău.

Invitații au fost de părerea că Usatîi ar putea să-şi piardă fotoliul de primar al oraşului Bălţi, întrucât este mai tot timpul plecat din ţară şi nu îşi îndeplineşte obligaţiile de serviciu.

„Observ la el două discursuri diferite până în momentul în care şi-a creat un proiect politic. Spunea că eu n-o să intru în politică, mie nu-mi plac politicienii. Şi am văzut în momentul în care a intrat în politică, a venit cu alt discurs”, a menționat bloggerul Veaceslav Balacci.

„Se pare că în scurt timp vom avea şi acolo alegeri. Fiindcă nu mai pot aşa să meargă lucrurile, el de când a fost ales, s-a arătat de câteva ori la Bălţi. Şi în rest, el s-a aflat pe întreg teritoriul lumii, numai nu la Bălţi. Acest limbaj al său ar trebui blocat şi pe facebook. Pentru că acesta nu este un limbaj pentru spaţiul public”, a conchis liderul filialei PSD România la Chișinău, Victor Alexeev. Renato Usatîi a devenit protagonistul unui documentar, postat pe o pagină de Internet în care este poreclit „Balabol”.

Poreclă binemeritată după ce s-a contrazis de nenumărate ori, făcînd un fel de declarații, după care lansînd afirmații diametral opuse. Artistul Năstase a făcut la fel, doar că el a avansat în ultimul timp. După ce calcă pe greblă, schimbă tema sau tace. Se pare că pleacă pe litoral la vila crimnalului Țopa.

Așa că titlul lipit de Renato, umbra căruia cade și asupra lui Năstase, se pare că a devenit o diagnoză certificate și nu doar o poreclă populară.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole