Usatîi, Ciubaşenco şi sondajele de doi bani

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ultimul sondaj efectuat şi făcut public de CBS-AXA a făcut o panică în societate noastră. Cei cointeresaţi ca rezultatele sondajului să fie oferite drept realitate au depus eforturi considerabile pentru ca ele să fie făcute publice prin intermediul televiziunilor controlate, platformelor de ştiri şi a armatei de „soldaţi” internautici ce „luptă” necontenit pe reţelile de socializare şi diferite blogguri.

Nici o clipă nu m-am îndoit în faptul că acest sondaj a fost „desenat” în interesul unor forţe politice departe de a fi numite patriotice şi de interes naţional. Scoaterea în prim plan a lui Usatîi, Dodon, aparaţia lui Năstase ca lideri în preferinţele cetăţenilor şi a Partidului Nostru, PSRM şi iarăşi menţionez apariţia Platformei DA în calitate de partid politic, denotă faptul că acest sondaj nu poate fi considerat credibil şi obiectiv.

După ce pe reţelile de socializare am găsit o poză a primarului de la Bălţi Renato Usatîi cu Dmitrii Ciubaşenco, orice alte suspiciuni au fost înlăturate automat. Aceştea doi, cinează prieteneşte în ospătăria „orăşelului victoriei” cum îl numesc ei.

Usatîi şi Ciubaşenco

În ultima perioadă, dl Jigău, la prezentarea sondajelor apare în compania dlui Ciubaşenco. Într-o formă sau alta, se poate de presupus că, datele oferite publicului pot fi cu uşurinţă modificate în interesul unor formaţiuni politice aparte.

În cazul sondajelor CBS-AXA se poate cu fermitate de spus că, sunt trişate şi efectuate în interesul celor ce le finanţează. Manipularea societăţii civile prin intermediul a aşa indivizi precum este dl Jigău şi a altora cu interes meschin este inadmisibilă. Cetăţenii acestei ţări trebuie să cunoască mai multe subtilităţi din ceea ce se petrece în domeniul politic, să fie informaţi despre cine şi ce acţiuni întreprind pentru a minţi poporul. Noi trebuie să ne cunoaştem „eroii” la faţă.

 

 

 

Comentarii

Veaceslav Burlac

Veaceslav Burlac

Am absolvit Colegiul de Medicină din oraşul Bender. În prezent fac studii la facultatea Business şi Administrarea Afacerii la Universitatea Agrară. Din 2001 sunt director a unei mici companii din Chişinău. Prin intermediul bloggului aş dori să înc...

Ultimele articole