Următoarea elită a României a fost la Chișinău

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri la Chișinău a avut loc un eveniment extrem de important pentru Moldova și România – anume prezentarea candidaților PMP pentru europarlamentare, care de fapt sunt și candidații următoarei elite a României și apărători ai Moldovei.

Astfel, echipa lui Eugen Tomac a venit la Chișinău să arboreze, simbolic, steagul Uniunii Europene, acolo unde Moldova va ajunge foarte curând, cu suportul celor din România și în special a celor care fac parte din noul Partid (PMP), care deschis spune că Moldova trebuie susținută, iar ei vor face acest lucru.

La eveniment au participat multe persoane, entuziasmate de noua politică făcută de Partidul Mișcarea Populară, care se angajează să continuie aceleași planuri de prietenie și suport pentru Moldova, început de Traian Băsescu.

Peste câteva zile românii vor alege reprezentanții lor în Parlamentul European, iar cei aflați în Moldova sunt deja hotărâți să voteze candidații PMP.

Amintesc că, Eugen Tomac, președintele PMP, a obținut majoritatea absolută de voturi în 2012 la alegerile parlamentare din România. Acesta și-a făcut o echipă din oameni importanți, care în timpul activității lor politice au avut un cuvânt important de spus în privința Moldovei.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii