Urgent!!! Ajutor!!! Apărați-o pe Natalia Morari de Natalia Morari!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ce face un cîine cînd nu are ce face? Corect! Se linge, știți voi unde, cum zice proverbul popular. Ce să facă unii din spațiul public, cînd nu mai ai cu ce să atragă atenția populație asupra lor? Cum  să mai rămînă în vizorul oamenilor, dacă tot ce au prognozat – nu s-a întîmplat? Ba mai mult, deja devin ridicole atacurile acestora.

Corect! Să alimenteze propria importanță prin autopoziționarea în calitate de principal dușman al guvernări. Să genereze un pericol de a fi lichidat, pentru ca populația să-i ridice în slăvi. E tradițional pentru poporul nostru să țină cu cei, aparent, subjugați.

Așa a făcut-o și Năstase și ceilalți eroi ai neamului care s-au perindat pe la emisiunile Nataliei Morari. Fiecăruia dintre ei Morari le-a dat aceeași întrebare. Nu vă temeți să fiți neutralizat? Brrrrr!!! De la așa întrebări ți seridică părul la ceafă. Imedat în fața ochilor apare monstruasa guvernare care mănîncă opoziționari.

Doar că nu e așa. Pînă acum, singurele accidente cu cei care au aruncat tot felul de senzații în spațiulmediatic, fie că au fost accidente rutiere din propria neatenție sau alte întîmplări cauzate de propria prostie.

Și, în finalul sezonului televizat, a venit timpul și pentru regina libertății să devină ținta mafiei. Natalia Morari a ieșit în presă cu declarația despre perisolul care o paște. Cu surse sus puse. Cu toate elementele caracteristice unui thriller la mîna a doua.

Doar că toți acești eroi, după ce coboară de pe micile ecrane, nu întreprind absolut nimic pentru a depista răufăcătorii și dușmanii democrației. Gofman fuge de procuratură și careva acțiuni palpabile de susținere a justiției pe cazul banilor delapidați.

Morari nici vorbă să continuie povestea.

Doar reprezentanții statului stau cu gura căscată și își pun întrebarea dacă cei care se autobiciuiesc vor sau nu să fie salvați. Putem ajunge în situația ca poliția să fie nevooită să-i păzească pe noii eroi ai dreptei de ei însăși. Pentru că următoarea față a circului este înscenarea cărorva accidente pentru a confirma cele spuse și a nu părea clovni în fațaopiniei publice.

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole