Urechean nu are încredere în verdele lui Vlad Filat. Merge pe GALBEN!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Probabil ca decizia lui Urechean o sa supere multa lume activa din PLDM, insa pare a fi una corecta.

Dupa cum s-a observat astazi, orasul Chisinau a fost impanzit cu bannere galbene pe care este scris frumos ca revine Gospodarul acestui oras. Gospodarul pretinde a fi Serafim Urechean, actual membru al PLDM, insa care niciodata nu s-a afisat cu aceasta eticheta. Ba chiar intr-o zi a spus ca AMN nu a disparut cu totul si poate reaparea oricand.

Nu stiu daca multi au atras atentia, insa bannerele lui Urechean sunt in proportie de peste 80 la suta de culoare galbena. Galbenul era culoarea AMN, partid care l-a adus in Parlament pe fostul Primar general.

Se pare ca verdele lui Filat nu mai prinde bine nici la fata si nici politic. Aceasta culoare, verde, a intrat in dislike-ul alegatorilor. Se asociaza cu tradatorul Vlad Filat si PLDM. Verdele are o pupularitate politica foarte mica. Acum inseamna dezamagire politica totala.

Decizia lui Urechean de a merge pe GALBEN nu este doar una impotriva fanatismului coloritic al lui Vlad Filat, ci este si o dovada ca totusi cineva a inteles cat de slab este PLDM-ul cu actuala imagine, terfelita de actiunile Presedintelui sau.

Evident ca noua imagine a PLDM-lui, galbena, o sa afecteze foarte mult membrii PLDM, pe acei oameni care inca mai spera la o purificare a verdelui peledemist. Pana atunci, se va merge pe GALBEN, apoi poate si pe rosu. Aici trebuie sa ne amintim si de semaforul lui Filat din 2007. Pe verde a mers, galbenul s-a aprins deja, urmatorul este rusul. Din fericire pentru noi, galbenul intermitent nu tine mult. Repede se aprinde culoarea STOP. Dar, ce sa mai, semaforul lui Filat demult este defectat, mai ales dupa ce a facut alianta cu Voronin.

Vedem in data de 14 iunie daca aceasta culoare galbena aduce succes lui Urechean. El mizeaza pe ea, pentru ca l-a consacrat. Stie el de ce merge impotriva lui Filat.

Cum se zice… speranta lui Urechean moare ultima.

Foto pentru zâmbet:  

Comentarii