Update la aspiratoare după metoda PLDM

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

O companie de fabricat aspiratore din America, undeva anii 50, a încercat să modifice designul la un model de aspirator și au pus în furtunul care suge praful o lamă ce datorită presiunii jetului de aer tăia firele de păr de câine cît și restul de gunoi care puteau să bucșească gaura ce aspiră gunoiul.
Mă rog, așa s-a dorit.
Rezultatul a fost că spitalele de urgență au fost invadate de bărbați cu pulele ciopârțite.
Ma rog, asa s-a primit.
Nu știu de ce, dar parcă-mi aduc aminte de situația politică din 2009. Studenții  și-au dorit în UE și au dat jos pe comuniști cu tot cu Dodoni, petrenci si alte stîrpituri, iar ca alternativă s-a votat pentru Vlad Filat – “marele” lider PLDM. Cel care tipărea romane despre crimele comunismului. Hehe. Ce primăvară caldă și frumoasă era atunci, în aprilie 2009.
Apropo, PLDM-ul, ieri, a chemat partidele de dreapta să facă parteneriat politic pentru a lupta cu ceva acolo, în numele democrației. Zeci și sute de mii.
Partea bună este că cea mai serioasă inițiativă a acestui S.R.L a fost inițierea la ceva acolo, la ceva care să permită studenților accesul în cămine dupa ora 11PM.
Dar bun, să zicem că se primește ceva în sensul parteneriatului politic, nu credeti ca iarăși s-a primi ceva similar cum a fost cu aspiratoarele și lama din furtun? Sau ca și drăguța fată din Montana a cărei rude și-au dorit să-i facă cadou de ziua de naștere și când au aprins lumina în sufragerie să strige “La mulți ani” , dânsa făcea ceva urât pe canapea, așa în întuneric.
Ce primăvară caldă și frumoasă era atunci, în arpilie 2009.

Comentarii