UNIREA – primul dușman al lui Năstase și Sandu! ,,Tricolorul – steag fascist”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  A vorbi despre fățărnicia și minciuna prezentă în PAS și PPPDA nu mai este atât de actual, însă unele fapte a acestora nu pot trece neobservate. Un astfel de exemplu este manipularea mișcării unioniste și utilizarea acesteia doar la alegeri.

    Mai întâi de toate, aș vrea să amintesc despre faptul că la ultimile alegeri prezidențiale, Maia Sandu și Andrei Năstase se băteau cu pantoful în piept, numindu-se pro-europeni și unioniști, astfel cerșind votul unioniștilor, conștientizând faptul că din electoratul pro-rus nu vor putea rupe ceva. Acel cerșit a venit la scurt timp după ce Năstase a dat primele semne că el este anti-unionist. În timpul unui protest, Năstase l-a invitat pe Igor Dodon și restul socialiștilor să se alăture Platformei DA. Socialiștii au răspuns afirmativ, dar au pus ca și condiție scoaterea tricolorului românesc din Piața Marii Adunări Naționale. Zis și făcut, iar odată cu tricolorul, Năstase a alungat și grupul de unioniști.

Năstase: 
– Igor, veniți cu noi! 
Dodon:
– Venim, dar scoateți tricolorul României din PMAN
Năstase: 
– Ia uite omule, unde vezi tricolorul? I-am alungat! 
Detalii aici

Un alt exemplu cu același context a avut loc recent, la un ordinar flash-mob a celor din PAS și DA. Unioniștii au fost din noi alungați. Mai mult, unul dintre activiștii Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase a spus că tricolorul românesc este steag fascist, de aceea, nu are ce căuta acolo. Potrivit portalului Deschide.md, înregistrarea a fost făcută acum câteva zile de un membru al Partidului Unității Naționale, condus de Traian Băsescu, care a venit să protesteze, alături de colegii de formațiune.

  De curând, la fel la un mic protest ridicol,  Andrei Năstase, a declarat, pentru un post rusesc de televiziune, că Unirea este o aiureală, iar Maia Sandu, s-a arătat convinsă, că Uniunea Europeană nu-i va permite României să anexeze Republica Moldova.

Multe poți să spui, dar să numești tricolorul steag fascist, cred că e prea de tot…

Pentru mine nu e nou faptul că PAS și DA au viziuni pro-ruse și anti-române, mai ales că aceste semne erau observate încă din 2015, atunci când pe scena politică a RM au apărut finul lui Țopa și păpușa lui Filat, iar la Cinele cea de Taină, Dodon, Usatâi, Sandu și Năstase, își spuneau toasturi.

Poate că niciodată n-am promovat Reunirea Basarabiei cu România atât de bine cum o fac alții, însă eu știu că sunt român și că o eventuală apropiere de Federația Rusă ar fi fatală pentru poporul nostru, iar indivizii menționați mai sus, anume spre acest lucru tind. N-au nevoie de integrare europeană și de dezvoltare a acestui stat, ci doar de putere pentru a putea elibera hoți de miliarde din pușcării și pentru a restitui banii cheltuiți pe proteste…

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole