Unioniștii sunt o ,,Mare Rușine” pentru Blocul ACUM

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
PSRM, PPDA, alegeri locale, 3 iunie, Dodon, Andrei Nastase, Ivan Ceban, alegeri nevalidate.

Vorbind despre unioniști, îmi închipui acei oameni care luptă pentru o cauză nobilă, pentru o sudare a neamului românesc de pe ambele maluri ale Prutului. Și dacă la mine apare această imagine, atunci pentru membrii blocului ACUM, unioniștii sunt în mare parte dușmani.

Nu doar o dată am vorbit despre cum unioniștii au fost alungați de la protestele ,,civice” ale PAScuDA sau despre cum Năstase a aruncat tricolorul doar pentru ca să poată colabora cu Dodon și Usatîi, însă de această dată, s-a atins alt nivel.

Când spun alt nivel, nu mă refer la însinuări sau la drapele aruncate, ci la atacuri directe asupra unioniștilor adevărați, care și-au dedicat viața acestei cauze.
Eroul implicat este Nicolae Josan, omul care se prezintă drept jurnalist independent, societate civilă, membru a Platformei DA, membru a PPPDA, membru a Blocului ACUM și tot așa mai departe. Uneori se mai prezintă drept UNIONIST, însă faptele arată altceva. Mereu s-a arătat deranjat de faptul că unioniștii au altă cale și nu cea a finului lui Țopa, anume din acest motiv îi insultă cu fiecare ocazie. De această dată, Josan a găsit de cuviință ca să numească unioniștii ,,MARE RUȘINE”. Pentru a fi mai pe înțeles,  această reacție vine după ce Călin Vieru și Boris Volosatîi au participat la alegeri.


Poate eu înțeleg greșit, însă Constituția spune direct că fiecare om are dreptul să aleagă și să fie ales… articol mai puțin cunoscut de PAScuDA. Unicul fapt știut de măscăricii din ACUM, probabil este cel ce bate mai mult spre dictatură, adică toți trebuie să voteze pentru Năstase…

Pentru ca paharul să fie plin, vreau să mai adaug că Josan mereu a criticat unioniștii, direct sau indirect, dar a făcut-o. Un exemplu în acest sens este și postarea unde se spune de faptul că o parte din unioniști au încredere în Plahotniuc, fapt care a deranjat presa afiliată blocului… indiferent că Plahotniuc și PD caută soluții pentru a colabora intensiv cu România, pe când PAScuDA calcă tricolorul în picioare.

Straniu sau nu, dar totuși PAScuDA au frică de unioniști..

P.S. #Pace

Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole