Uneori cînd aud o nouă știre politică – îmi pare că defapt e doar un banc

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
pompieri

Știți care e atitudinea oamenilor simpli față de politicienii „noștri”, de politicile, de legile și de mahinațiile care le tot uneltesc. Prim-ministrul Fileancă, de exemplu, a găsit drept soluție pentru lustruirea partidului și a cabinetul său de miniștri – promovarea pe facebook prin reclame plătite, interesant, o face din bugetul de stat sau bani proprii – adică furați mai devreme?

Știți care e atitudinea oamenilor simpli față de prioritățile „europene” și soluțiile „democratice” ale guvernanților?

Știți care e atitudinea oamenilor simpli față de tot circul și nesimțirea ce le ascund sub zîmbete și declarații politicienii „noștri”?

Știți… probabil…

Un banc la țanc:

Șeful pompierilor intră în clădire, încet, relaxat, cu mîinile în buzunare, fredonînd uşor o melodie veselă:
– Băieţi, echipaţi-vă încet, încet, sistematic, spălaţi maşinele cu foarte multă grijă, să arate ca noi. Atenţie la toate detaliile !
Să fiţi prezentabili şi îngrijiţi. Luaţi ceva apă, nu multă, faceţi-vă siesta şi apoi mergeţi la incendiu cu grijă, fără să aveţi viteză mare, fără să stârniţi praful, fiţi atenţi la stopuri, la trafic, la tot … Arde clădirea guvernului de ceva vreme şi ăia sunt blocaţi cu toţii înăuntru.

Comentarii

Oleg Burcă

Oleg Burcă

Chimist nerealizat, informatician cu vocație pedagogică. Extremist, căci în timpurile vitrege pe care le trăim, orice activitate ce depășește consumul grăunțelor explodate în fața tembelizatorului este extremism. Detest superficialitatea și indif...

Ultimele articole