Un preşedinte care va vota cu Da la Referendum

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Într-un moment în care nici nu îşi imagina că va candida pentru cea mai înaltă funcţie din stat, Maia Sandu a răspuns unei interpelări şi a afirmat că în cazul în care ar avea loc un Referendum pentru Unire ea va pune ştampila pe poziţia de Da.

Având în vedere că declaraţia a fost realizată într-un alt moment decât cel electoral şi când nimeni nu putea intui viitoare poziţie, pot spune cu maximă responsabilitate că aceasta se situează peste mulţi declaraţi unionişti ce şi-au pierdut credibilitatea înjurând  unioniştii în limba rusă înainte de alegere şi mimând sinceritatea în acestea.

Afirmaţia cum că Unioniştii au votat-o pe Maia Sandu este una corectă.

Afirmaţia cum că majoritatea votanţilor Maiei Sandu sunt unionişti este şi mai corectă.

Votul unionist nu s-a văzut la Mihai Ghimpu sau Ana Guţu, ci la Maia Sandu. De ce? Pentru că unioniştii sunt tineri şi inteligenţi. Viitorul lor nu depinde de un discurs ci de cea mai bună posibilitate de reprezentare a propriilor interese.

Acum trebuie ca şi Maia Sandu să înţeleagă acest lucru, dar am siguranţă că a făcut-o deja.

Mulţi moldoveni nu înţeleg gravitatea unui vot pentru Igor Dodon. Acum nu mai putem vorbi de un vot negativ, căci este evident că s-a furat mult. Cu toate acestea, faptul că Igor Dodon nu a trecut de 50% în condiţiile celui mai mare jaf din al doilea stat românesc, arată drama românilor de dincolo de Prut: prinşi între Mafie şi Federaţia Rusă au preferat să voteze cu reprezentanţii unui sistem mafiot pentru a rămâne totuşi cu speranţa.

De ce să votaţi pe Maia Sandu? Pentru că ar fi Culmea Istoriei ca vremurile să îl împingă pe Igor Dodon în scaunul de preşedinte atunci când Unirea va avea loc. Ca şi figură publică, Maia Sandu dispune de cea mai bună poziţie de a fi preşedintele României, iar aici vorbesc de cele două maluri de Prut.

Votaţi Maia Sand căci altfel, aşa cum s-a întâmplat cu Ucraina, vor urma ani grei în care statul nu va mai fi condus de către voi ci de către Federaţia Rusă prin interpuşi. La Moscova există deja o locaţie pregătită pentru Igor Dodon, tot aşa cum a fost şi pentru fostul preşedinte al Ucrainei.

Trebuie să votaţi pentru Maia Sandu pentru că Igor Dodon va pune sârma ghimpată pe Prut. Nu vă amăgiţi că nu va face acest lucru, căci comanda vine de la Moscova, tot aşa cum şi banii vin tot de acolo.

Spune Da pentru Maia Sandu căci este nevoie să poţi circula liber în Europa, să îţi poţi vedea copiii, nepoţii.

Votaţi cu Maia Sandu căci aceasta nu va bloca procesul juridic ce va conduce la Referendumul Unionist din anul 2018.

 

 

 
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole