Un politician bîntuit de minciuni

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În sfîrșit, unul dintre urmașii ideologici și financiari ai clanului oligarhic Lucinski-Filat a recunoscut că de atîția și atîția ani este bîntuit.

Doamne, Ferește-ne  de așa ceva!

E ca un blestem pe capul omului, care poate cădea și pe capurile locuitorilor din Moldova.

Citim de pe un portal de-al său: „Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a venit cu o reacție la criticile venite de la liderii liberali în ultimele zile. El a scris într-o postare pe Facebook că el și liderii ACUM nu vor „negocia principiile esențiale ale democrației” și „valorile seculare ale țării noastre”. 

Oho-ho!

Valorile seculare ale țării noastre sunt numai la cheremul celor din ACUM-PAS-DA!

Le aparțin!

Nu știați?

Năstase, turmentat rău, continuă: „ACUM reprezintă viitorul pentru politica din Moldova, reprezintă soluția pentru viitorul model de agregare socială, economică și emoțională a poporului nostru! ACUM nu are nici un fel de legătură cu vechile și dăunătoarele reguli ale politicii din Republica Moldova, cele care au aruncat țara în cea mai cruntă criză economică, socială, identitară!”.

AOLEU, dar păpușarii lui Năstase, cei doi Țopi, nu au fost la guvernare chiar nici măcar 4-5-6-7-8 ani, pe post de șefi ai Administrației  Aviației Civile de stat, ai Băncii de Economii (de stat!), ai Ministerului Transporturilor și Telecomunicațiilor, ori nici ai Departamentului de stat al Privatizării?

În echipa de odioasă faimă a lui Lucinski-Filat?

Dar Năstase face pipi verbal și  îndrugă la VERZI și Uscate în continuare: „ACUM, prin oamenii săi, NU a fost niciodată la putere, nu a condus comunități, mari sau mici, nu a condus țara! ACUM este cu totul și cu totul altceva decât cele cu care cei astăzi supărați sunt familiarizați! Iar atunci când nu înțelege că lumea se schimbă, că oamenii s-au săturat de modul în care s-a făcut politică până astăzi, cineva încearcă să-și salveze cariera politică aruncând vina asupra celor care, cât de evident poate fi, nu au nici un fel de vină!”.

Adică nașul inexistentului avocat  Năstase, condamnatul penal Victor Țopa, n-a fost ministru, nici șef pe Avioane  sub poala lui Lucinski? Adică tot el n-a fost adjunctul Directorului General al Departamentului Privatizării din anii ’90 ai secolului XX, nimeni altul decît Filat?

Adică vărul acestuia, condamnatul penal Viorel Țopa, n-a fost președinte al Băncii de Economii în guvernarea Lucinski?

Dar Maya Sandu nu a fost ministru al Închiderii Școlilor și Grădinițelor în guvernul mafiotului Filat?

Dar deputata Maria Ciobanu unde a fost?

Dar deputatul Deliu cui i-a dedicat poezele politice?

Dar Grosu, Munteanu, Țîcu, Moțpan, Nantoi, Terguță etc. chiar n-au fost la guvernare deloc?

Nici o zi?

Nici de Filat, Ghimpu, Roșca ori Voronin nu au auzit defel?

Numai unul, Nantoi, cu cine n-a fost la Putere?

De la FPM, PSD, PD… a ajuns și la NECOMPROMISUL Năstase?

Mda, trombonește Năstase, „ACUM este locul oamenilor necompromiși de modelul politic care a dus RM la faliment. Nu noi, cei din ACUM, trebuie să ne schimbăm! Nu noi, cei din ACUM, trebuie să facem concesii, să învățăm să negociem! Nu noi, cei din ACUM, trebuie să fim ca cei astăzi supărați! Dragi colegi nemulțumiți sau supărați, VOI trebuie să fiți aceia!”, a menționat Năstase.

Ce Om ideal, perfect, aproape Mesia!!!

Un Erou, care e mare și tare la Jurnal TV, dar în realitate face pe sine de frica lui Plahotniuc.

Dacă nu-i era frică putea să candideze alături de el la Nisporeni!

„Nu uitați, continuă să delireze Năstase, „OAMENII VOTEAZĂ OAMENI! Nu partide, blocuri, semne sau afișe electorale. Votează oameni și prețuiesc faptele lor. Iar ACUM este locul în care oamenii buni, necompromiși de modelul politic care a dus Moldova aproape de falimentul ei identitar și emoțional, s-au adunat ca să facă schimbarea întregii paradigme sociale, economice și politice a Republicii Moldova. Iar pe acești oameni nu-i veți putea convinge să fie ca voi, domnilor astăzi supărați! Credeți-mă, știu ce spun, pentru că-i cunosc pe toți. Cu siguranță, mult mai bine decât aveți voi impresia că-i cunoașteți. Pe voi, cei astăzi supărați, v-am cunoscut de curând cu toții și am acum răspuns la întrebarea care m-a bântuit atâția și atâția ani! Cum Dumnezeu a ajuns țara aici unde a ajuns?”, a terminat, lamentabil, Năstase.

Iată un OM adevărat, cu Literă mare, așa precum se ortografiază el însuși în interviul citat. Om plin de FAPTE, deși în propriul său CV acestea sunt ca și invizibile. Ia-le de unde nu-s! Om NECOMPROMIS, BUN, care a fost trimis de Divinii de Țopi ca să facă Schimbarea Moldovei! Un Om Bîntuit de atîția și atîția ani!

Sărmanul Om bîntuit de fantome(năluci, strigoi) și  coșmaruri de tot soiul.

Din cîte știm, oamenii astfel bîntuiți sunt protejați de către stat, aflîndu-se sub controlul permanent al medicilor și al organelor de drept.

Oare numai Republica Moldova să fie Raiul Bîntuiților, unde aceștia în loc să fie cazați la balamuc ori la ospiciu ajung în Parlament, Guvern și în Primării?

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole