Un pic de avocatură pentru Maia Sandu =)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Doamnă Maia Sandu, nu Partidul Democrat spune că Fundația Open Dialogue este arma serviciilor secrete rusești. Asta o spun serviciile altor state care au întreprins și măsuri de expulare contra Ludmilei Kozlovska. Informația se cunoaște încă din 2017 din investigația Financial Times preluată de timpul.md și despre care s-a scris și s-a discutat foarte mult în online. Nu puteți spune că nu știați, or aveți trolli care urmăresc facebook-ul 24/24.

Articolul integral aici: https://www.timpul.md/articol/investigaie–fenomenul-ablyazov-calul-troian-pentru-europa–razboaiele-politice-din-est-exportate-in-instantele-parlamentele-si-mass-media-occidentale-120941.html

Așa că, strategia de inducere în eroare a opiniei publice de data asta n-o să treacă. Nu am chef să fac avocatură pentru dumneavoastră, dar era cazul să dialogați cu Comisia Parlamentară și să spuneți că habar n-ați avut ce scopuri urmărește această Fundație și că pur și simplu din lipsă de resurse financiare vi s-a părut o bună oportunitate de a ajunge în Europa. Avea să pară mai credibil și trecea victimizarea. Acuma însă, sunteți privită nu ca victima, ci ca un complice care pus la perete încearcă din răsputeri să se îndreptățească.

 

 
Pace.
 

Comentarii