Un jurnalist a fost la o conferință de presă. ȘOCANT, asta este o știre

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Un jurnalist a fost la o conferință de presă, iar asta a devenit o știre pentru cei de la Agora. Redacția s-a mirat că la o conferință de presă de azi au fost jurnaliști. Probabil ca la conferințele lui Năstase nu se duc decât cameramanii, că din imagini s-a văzut cum sala era cam goală de jurnaliști și aceștia nu aveau întrebări.

Atunci de ce să te mai duci la conferințele de presă, dacă să nu pui întrebări și ca omul ăla să răspundă la întrebările tale.

Oare cei de la Agora stau să facă doar știri din copy paste? Fără să pună vreo întrebare, fără să încerce să scoată o reacție, chiar și din cadrul conferinței de presă. Pentru asta sunt conferințele de presă, te duci acolo să-l asculți pe organizator și să afli răspunsuri la întrebările tale. Bineînțeles dacă nu vrea să îți răspundă și ăsta e un răspuns și asta este o știre.

Dar o știre nu e că un jurnalist s-a dus la conferința de presă. El își face meseria. Asta e ceva normal. Și la conferințe de presă se duc jurnaliști.

Să nu uităm că cei de la Agora se mirau în ziua alegerilor de ce alti jurnaliști foloseau click dreapta pe butonul mouse-ului pentru a citi un site.

 

Foto:  privesc.eu

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii