Un guvern ilegal se poate demite pîn-și pe sine

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De sîmbătă nu mă mai satur să-l admir pe Dodon.

Mesia moldovenilor, Christosul!

Nu pot să nu-l aplaud nici pe Apostolul Andrei cel Nebun după Putin.

Iar ochii mei nu se mai dezlipesc de la ochii Maiei cea întocmai cu Apostolii.

Maia cea salvatoare de oligarhi, cel dintîi dintre ei fiind Putin, noul ei prieten de pe facebook.

—Mie nu-mi trebuie Curte Constituțională! Eu am fost confirmată în postul de prim-ministru de Curtea Cerească, zice ea în timp ce depune jurămîntul în fața lui Dodon, la Palatul prezidențial. Asta însă nu mă împiedică deloc să rămîn cu trupul și cu sufletul printre minoritățile sexuale, pe care le voi proteja și de acum înainte!

Andrei o privește și tace.

—-Polițiști, vă ordon să treceți de partea mea! Ole, ole, ole, ole! Plahotniucul  nu mai e! Dintre politicieni am rămas numai eu! Sunt una pentru toți, una și buuuuună!

Andrei o privește și tace.

—De cînd mă știu am iubit Moscova, numai că despre  prima și unica iubire nu se strigă în Piața Marii Adunări Naționale. Se tace și se face!

Andrei surîde.

—Poate numai Fratele Dodon mă poate întrece la capitolul: Iubire de Moscova și de bani. El a iubit-o pentru 1 milion de dolari lunar și pentru 25 de milioane oferite în cadrul fiecărei campanii electotrale. Ceea ce-i spune Dodon lui Plahotniuc sunt firimituri pentru vrăbii. Numai eu și cu Sliusari știm tot adevărul. Și o țîră Popșoi cu Nantoi. De fapt, prostii vorbesc. Moscova și banii sunt sinonime. Ceea ce nici nu trebuia demonstrat.

Andrei numără 3 milioane de euro într-un colț, săturat de toată autolauda Celui mai mare prim-ministru din timpul Potopului!

—În ultimele zile cel mai mult îmi place să demit. Pe oricine îl demit cu cea mai mare plăcere. La orice oră de zi și de noapte. Numai să mă cheme la el și în trei minute îl și demit. Așa am demis ministrul de interne, șeful SIS, șeful CNA, șefa CNAM, l-am demis pe șeful Poliției Naționale, i-am demis pe cei trei patriarhi, pe cei cinci mitropoliți, l-am demis pe Plahotniuc din fruntea PDM-ului și pe alții.

Azi e luni. Marți voi demite toate organizațiile internaționale ce nu mă susțin, pentru miercuri am în plan să demit toate țările ce-l susțin pe Filip, iar joi voi demite cetățenii ce nu m-au felicitat! Cu excepția celor din Comrat, Taraclia și Bălți.

Noi suntem moldoveni evropeni! Și ca mine trebuie să gîndească toți: evrorusește!

Mai pe scurt, cine ca cine, dar eu pentru 3 milioane de euro mă vînd și pe mine!

Altfel spus: Un guvern ilegal se poate demite pîn-și pe sine!

Andrei, ce nu-i drept?

Doar  Ăminescu să ne judece.

Și punct.

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole