Un duș rece pe arșiță la IMPORTANT, cu George Gonța

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

https://youtu.be/8VvN0NsHU-w

Îi multumesc lui George Gonta pentru ca m-a invitat la aceasta emisiune.

Doar discutind deschis, fara frica si menajamente, despre toate aspectele si implicarile in politica noastra, moldoveneasca, cea care inca este o jungla, vom iesi dintr-o mlastina, din care eu, din pacate, nu vad o alta iesire decit Reunirea cu Romania.

Le multumesc si membrilor PNL care, pe parcursul a zece ani,  ramin fideli pozitiei noastre unioniste consecvente, cea care poate servi drept model pentru alte entitati politice.

Ma bucur și că am foarte multe reactii poztive la aceasta emisiune. Este o dovada ca lumea are nevoie de a afla si alte opinii, nu doar dintre celede  care s-a saturat sa le auda pe la mai multe televiziuni controlate. 

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole