Umilință maximă: ministerul apărării cedat rușilor! Soluția: #NumaiUnirea !

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Maia Sandu și Andrei Năstase au trădat electoratul pro-european prin asocierea cu socialiștii, adică cu Rusia. Justificarea cum că au vrut să dea jos oligarhul și pentru asta acceptă un rău colosal mai mare este pentru naivi.

Acum este dovedit că partidul în cauză și președintele Igor Dodon au primit constant bani din Rusia. Acest fapt ar fi trebuit automat să ducă la arestarea pentru înaltă trădare… Sigur că de atunci de când existau dovezi, nu sub forma unui șantaj. Dar trădarea rămâne și este dovedită, pentru ea nu pot exista conjuncturi favorabile. Ori să știi asta și să continui…

Dar mai gravă este umilința aplicată de Maia Sandu și Andrei Năstase prin faptul că au predat rușilor tocmai ministerul apărării. Este evident că nemulțumirea ostașilor există la toate gradele căci acest lucru arată ca și o capitulație, o predare mișelească fără luptă.

Practic prin acest post Rusia va deține controlul asupra forțelor armate, deci va apărea inclusiv rezerva trupelor NATO și Române de a se mai implica în organizarea de exerciții.

Există nemulțumiri majore în rândul ofițerilor, fapt ce face ca autoritatea guvernului Maia Sandu să nu aibă susținerea forțelor de securitate, ale ministerului de interne și ale armatei. Fără ele nimic nu poate funcționa.

România este statul care a manifestat în aceste zile cea mai mare rezervă cu privire la această situație de criză: nu poate susține regimul mafiot al lui Vladimir Plahotniuc, dar cu siguranță nu poate garanta o alianță cu Rușii. Ca să fie clar: Plahotniuc nu merită să conducă Republica Moldova mai mult decât ceilalți, dar nici Maia Sandu, omul lui Vlad Filat, și nici Andrei Năstase, omul Țopilor, nu merită așa ceva. Vorbim de patru clanuri eminamente mafiote, dacă punem aici și socialiștii lui Igor Dodon.

Toți știm ce va urma: România de facto va avea graniță cu Rusia, lucru ce nu este dorit.

În fapt România a dat pe 27 martie 2018 un vot de Unire cu Republica Moldova. Acest mandat obligă România la o singură soluție: #NumaiUnirea. Orice abatere de la această doctrină înseamnă încălcarea unei decizii a Parlamentului României.
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html http://credit-n.ru/zaymyi-next.html
http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

Comentarii

Marius Dorin Lulea

Marius Dorin Lulea

- Istoric şi specialist pe probleme de geopolitică regională, preşedinte al Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie - Sunt militant activ pentru consolidarea democraţiei din Republica Moldova, apărarea drepturilor omului şi a creşterii imp...

Ultimele articole