Ultimul interviu al lui Plahotniuc și viziunea Pro-Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Plahotniuc, ProMoldova, PDM, PAS, Chisinau, PPDA, Moldova, alegeri, pro-european, manipulare

Deoarece în ultimile zile trusturile afiliate opoziției au promovat la maxim ideea că Partidul Democrat renunță la cursul pro-european, cred că ar trebui de stopat acest val de manipulare.
În cadrul unui interviu realizat de IPN la mijlocul lunii august curent, Vlad Plahotniuc a comunicat că PDM rămâne un partid pro european unde se pune accentul pe reforme.  Tot aici, Vlad Plahotniuc a declarat că PDM va fi într-o măsură și mai mare un partid pro Moldova, iar în toamna se vor vedea acțiuni interesante pe această linie, cu abordări mai noi pentru politica din țara noastră, care o să le placă cetățenilor, fiindcă de multă vreme le așteaptă.

În ceea ce privește Guvernul, va avea în continuare la bază acțiuni axate pe strategia națională privind integrarea europeană. Sunt multe partide, care au profitat de pe urma sintagmei de „pro european” și s-au folosit de ea strict în scopuri electorale. Este momentul ca această sintagmă să nu mai fie slogan electoral, să nu mai fie politizată, dar să fie încadrată în abordarea strategică a țării, a direcțiilor de evoluție pe care merge guvernarea.

Aceste cuvinte aparțin lui Plahotniuc și chiar dacă declarațiile au fost făcute acum o lună, presa încearcă să evite mesajele date, deoarece le-ar strica toată mașinăria de manipulare. Nu vreau să numesc toate televiziunile și portale, care promovează mesaje absolut greșite, la fel cum nu vreau să dau tag ONG-urilor media, care au o activitate selectivă, însă, totuși cred că moldovenaul nostru este puțin mai treaz la minte și nu va înghite acele minciuni electorale ale câinilor turbați.

Pentru a generaliza, aș vrea să spun că Pro-Moldova nu înseamnă STOP-pro-UE, ci mai mult se axează pe drumuri reparate, școli redeschise, afaceri sprijinite, medicină de calitate, societate modernă cu un trai decen, iar dacă nici cuvintele lui Plahotniuc nu sunt destule pentru a închide mașinăria neagră a presei, atunci eu nuștiu… N-am de gând să anexez reușitele guvernării din ultimii 3 ani, însă știu precis că și până acum, PDM a fost un partid Pro-Moldova.

  P.S. Cred că aici deja este nevoie de Stop Fals, însă știu prea bine că presa de buzunar nu poate fi oprită cu asta.

  #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole