Ultima oră: Veronica Bacalu vine în Moldova pe 11 martie

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Candidatul la Președinția Republicii Moldova vine acasă pe data de 11 martie curent. Surse de încredere susțin că Veronica Bacalu va parcurge distanța de 7972.69 km, care desparte orașul Bethesda (SUA) de Chișinău (Republica Moldova), cu un avion ce-i aparține prim-vicespikerului Parlamentului, democratului Vlad Plahotniuc. Informația nu a putut fi confirmată de către liderii Alianței pentru Integrare Europeană, deoarece nimeni nici nu le-a cerut opinia.

Cu toate acestea, există temei de a spune că Veronica Bacalu va sosi în Moldova anume pe 11 martie și anume cu un avion de elită. Spun asta deoarece pregătirile liderilor politici și agitația mass-media înainte de eveniment poate fi comparată doar cu vizita vicepreședintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, care a vizitat ţara noastră pe 11 martie 2011.

PS: oficiali din cadrul Primăriei capitalei nu au putut spune dacă pînă pe 11 martie vor plomba arterele principale, la fel cum acum un an. Nici opinia lor nu am solicitat-o.

PPS: acest articol reprezintă un produs al imaginaţiei menit să scoată în evidenţă tam-tam-ul făcut de politicieni şi presă. 🙂

Sursa articol aici

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii