UE susține poliția de patrulare din Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De azi, polițiștii noștri de patrulare vor avea noi automobile marca Dacia, care-i va avantaja și-i va încalzi în nopțile fruguroase de iarnă, care urmează să le petreacă oprind și amendînd șoferi.

Procurarea automobilelor a fost posibilă datorită unei donații oferite de către Uniunea Europeană.Acest eveniment de astăzi permite să atingem un alt obiectiv, cel de a moderniza sectoarele de poliție din republică.

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, în scurt timp, polițiștii vor primi și tablete pe care le vor putea utiliza în timpul orelor de serviciu.

Să vedem cît de ingenioși vor fi și cum se vor mai plînge ofițerii de poliție, cîtă mită vor lua și cît de recunoscători vor fi Uniunii Europene pentru sprijinul acordat.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole