UE suferă grav de COMUNISM?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recenta hotărîre a Uniunii Europene de a se pune de partea opoziției moldave, prorusești, contra cetățenilor Moldovei, se încadrează într-o logică ilogică a demnitarilor deprinși să dea bani țărilor sărace, punîndu-le însă condiții peste condiții, uneori contra firii locuitorilor acestora, ceea ce nu poate să nu ne amintească de Lenin, Stalin, Beria, Brejnev, Elțin, Putin și Co.

Adică ce înseamnă asta cînd ți se acordă 30 de milioane de euro, dar ești impus să dai ordine judecătorilor LIBERI ce decizie să aprobe și cînd?

În timp de două zile, MAXIMUM!

Halal de așa europeni de tip stalinist!

Adică ce înseamnă să expediezi conducerii UE un comunicat univoc, parțial, trunchiat, dominat de cenzură, referitor la ședința Guvernului Moldovei cu Delegația UE și ambasadorii europeni acreditați de MAE-ul nostru, ședință organizată la propunerea Prim-ministrului Filip și nu a lui Peter Mikhalko, cel care pare a fi angajat al PPDA-ului și nu al Uniunii Europene? 

Halal de așa europeni de tip stalinist!

Adică ce înseamnă să scuipi în copiii Moldovei de dragul a doi țopîrlani, oligarhi fugători de Justiție prin Europa?

De ce nu-i extrădează statele-membre UE Chișinăului?

Halal de așa europeni de tip stalinist!

Adică ce înseamnă să fii de partea cîtorva tîrfe din FSB, care activează pe post de jurnaliști( uneltitori de revoluții baghiroviste), la cîteva posturi de televiziune și radio rusești, cu filiale și salarii uriașe  în Moldova, și, în numele lor, să ordoni CCA-ului local  și Parlamentului republicii(!) să-și retragă urgent din Noul Cod al Audiovizualului articolul referitor la obligativitatea tuturor posturilor de radio și televiziune de a nu mai retransmite doar emisiuni propagandistice, trebuind să acopere 60 % din emisie cu material original, în limba de stat?

Halal de așa europeni de tip stalinist!

Adică UE devine un fel de portavoce a Rusiei Imperiale în Republica Moldova?

Vede că ești ființă bolnavă și săracă și se milostivește de tine, acordîndu-ți niște bănuți, dar îți vrea, în schimb, Sufletul?

Parcă-ți vine să-i strigi ca și Mîntuitorul Iisus: Mergi înapoia mea, satano! sau mai pe-a noastre: Pașol, vidma, na turbinca!

Apropo, știți de cînd UE a început să privească ALTFEL spre PD și Plahotniuc?

Vă spun eu, dac-ați uitat.

Pe vremea cînd agentul FSB Filat(cu numele-cod Gabar), în naivitatea lui, se credea mare prieten cu madam Merkel, Parlamentul a fost SOMAT, adică OBLIGAT, de UE să voteze urgent Legea Egalității de Șanse, contra votării Acordului de Asociere a Republicii Moldova cu UE.

Atunci toți deputații liberal-democrați, liberali și unii doar dintre democrați au votat PRO.

Plahotniuc în ziua respectivă a luat și-a dispărut din Moldova.

Numai datorită efortului depus de Filat și robii săi, Legea sodomistă, cu greu,  la limită, a trecut.

Însă de atunci minoritățile sexuale care domină toate organizațiile de bază ale UE și-au zis că nu vor lăsa răzbunarea lor pe seama lui Dumnezeu.

Fiindcă dumnezeul dînșilor și dînselor  este Banul și Desfrînarea: Noua lor Ordine, Noua lor Politică de Educație, Civilizație și Cultură, aplicată, contra cost, pe întregul continent.

Unde numai Moldova și România, europene prin naștere, se mai împotrivesc.

Datorită „excesului de religiozitate primitivă și total antieuropeană”, conform logicii ilogice, de bulevard, a noilor europeni, cu pîinea și cuțitul în mînă.

Iată că parcă am scăpat de Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste și am dat peste maică-sa!

Ori viceversa, dragi alegători?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole