Trollii PPPDA și conducerea DA, chemați în instanță de cei a căror imagini sunt folosite în scopuri propagandistice! (Artist român implicat)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Andrei Nastase, PPDA, alegeri, Inga Grigoriu, primar

  După cum spuneam anterior, am descoperit identitatea unui troll, care se ascunde pe Facebook după numele de Andrei Petru. Numele trollului este Andrei Petică din Molovata Nouă, Dubăsari. Cred că nu mai trebuie să reamintesc că el face propagandă pe facebook pentru Partidul lui Andrei Năstase, iar acest lucru a fost observat și de persoana a cărei identitate o fură acest troll, care a cerut lămurire de la conducerea partidului DA, însă aceștia au refuzat să vină cu vreo explicație, chiar dacă anterior, vicepreședintele PPPDA, Inga Grigoriu, spunea că îl cunoaște pe cel care stă în spatele acestui profil.

Deoarece a primit un răspuns negativ de la DA, Cristi Nistor a decis ca să-i atace în instanță pe cei care fac propagandă utilizând imaginea sa și pe cei care îl apără.

În atenția presei și a oamenilor de pe pagina mea. Din păcate, mă aflu în mijlocul unui scandal politic, în Republica Moldova, deoarece imaginea mi-a fost furată de către un presupus, Andrei Petică, și folosită întru susținerea candidatului platformei DA la primăria Chișinăului, Andrei Năstase. Țin, pe această cale, să le mulțumesc jurnaliștilor moldoveni care au făcut „săpături”, descoperind astfel falsul și făcându-l public. Toată această susținere mascată, ascunsă în spatele pozei mele, este făcută de un anume cont „Andrei Petru”. Dacă asta nu era de ajuns, modul internautului de a-și susține candidatul nu este unul foarte ortodox, ci deseori, agresiv sau insultător, ascunzându-se mișelește în spatele pozei mele, petru a fi ferit de eventuale urmări. Din păcate, imaginea mea este lezată constant, foarte mulți moldoveni care nu mă cunosc crezând că eu sunt imaginea reală a pretinsului „Andrei Petru”. Ce este și mai ciudat este faptul că inclusiv vicepreședinta partidului cu pricina afirmă într-un comentariu despre contul „Andrei Petru”, cu poza mea, că:” este om real, om de treabă din Transnistria”. Se pare că internautul se bucură de o susținere de la un înalt nivel din cadrul partidului. Mai mult decât atât, solicitat să dea informații despre cazul discutat, partidul nu a vrut să ofere vreo lămurire. Pentru că lucrurile au depășit limita bunului simț, pentru că problema poate fi deja pusă vizavi de integritatea mea, la o eventuală vizită în Moldova și pentru că la somațiile oamenilor internautul nu a vrut să schimbe poza, declarând cu batjocură și tupeu că datorită lui am ajuns cunoscut în Moldova, am făcut deja demersurile legale pentru o lămurire a problemei în instanță.
Îmi cer scuze public față de moldovenii care s-au simțit lezați de acest cont, crezând că sunt eu, și, totodată, rog public înlăturarea pozei mele de pe orice alt profil Facebook. Aceasta este singura pagină oficială pe care o folosesc pe această platformă.

Cred că nu mai este nevoie de mari descrieri și explicații. Năstase și armata sa de trolli vor fi chemați în judecată, iar atunci poate vor înțelege și moldovenii de unde are Năstase like-uri pe facebook.

  #Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole