Trolles-ul Maiei Sandu 3! Apărarea trollilor PPPDA!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

  Orice minciună va fi dată pe faţă şi orice mincinos va fi pedepsit. Iată cum vede apostolul Ioan viitorul nefericit al celor ce se joacă cu minciuna: Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinători la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua…

La începutul verii a anului trecut, vorbeam despre o aplicație mega promovată de presa BEM. Pentru a fi mai succint, reamintesc tuturor despre extensia Trolles, care ar fi trebuit să facă revoluție pe meleagurile online ale Republicii Moldova. Nu-i sens să explic fiecare șmecherie a aceste aplicații, deoarece după cum mi-am dat eu seama, ea nu e decât o bază unde se includ profilele de facebook a celor care nu cad de acord cu ideile și principiile fondatorilor extensiei.
Recent scriam despre deconspirarea unui troll al PPDA, unde am inclus nu doar profilul fake, dar și persoana reală care stă în spatele acestui fake. Detalii aici
Deoarece articolul a fost preluat și de presă, mi-am dat seama că informațiile sunt importante, de aceea am decis ca să transmit aceste informații și celor de la Trolles, bunilor mei prieteni, de la care așteptam o altfel de reacție…

PAS, Trolles, PPPDA, trolli

Deoarece ei se declarau mari luptători cu trollii și profilele false, aveam impresia că cel puțin vor aprecia munca depusă de mine și îl vor include pe individ în lista cea neagră a lor, însă n-a fost să fie. Răspunsul lor a fost unul copilăresc și naiv, că de altfel nu poți nu pot numi reacția lor:

După acest răspuns, mi-a dat seama că totuși în Moldova există acel cumătrism despre care mulți vorbesc. -De ce cumătrism?! -Deoarece condițiile cerute de Trolles apără direct armata de trolli ai PPPDA!  În același timp, mi-am amintit și de subiectul menționat de ei, care chipurile i-a supărat, deși acolo nu este nici o minciună. Chiar dacă ei mi-au trimis un articol vechi și cu mai puține informații, în realitate, la mine mai era o adunătură de probe, care demonstrează că Trolles și cu PPPDA sunt cumetri.
   Pe la mijlocul lui septembrie 2017, am dat cu ochii într-o poză de un tânăr cunoscut, și anume tânărul care se lăuda cu ultra-mega aplicația Trolles, domnul Victor Spînu, cel care se bătea cu pantoful în piept la o emisiune de a lui Dorin Galben și spunea că el e independent, nu face parte din partide, chiar dacă era deja cu poza de profil galbenă.  În realitate, pe lângă fondator al aplicației TrollesVictor Spînu este și vicepreședinte la PAS Youth! Ca să fie mai pe înțeles, Spînu  este unul din fruntașii PAS și totodată unul din ,,independenții”, care spunea că aplicația lui va face revoluție, că identifică pe cei care fac propagandă.
Acum devine și mai clar de ce Trolles refuză să includă în aplicația sa trolli din armata PPPDA.
Maia Sandu, Andrei Nastase, PAS, PPDA, trolli
Practic, nu mai este nimic de demonstrat, deoarece și așa este clar că acest proiect pe nume Trolles aparține PAS-ului, dar cel mai probabil este finanțat de cei care aruncă bani și pentru PPPDA, că de altfel, măcar pentru ochii lumii încercau să lupte cu profilele fake care au împânzit facebook-ul și nu promovau atât de mult trollii PAS și PPPDA.

Pentru cultură generală, recomand să privim câte sute de profile fake se învârt în jurul paginei lui Andrei Năstase:

#Pace

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Denis Rusu

Denis Rusu

Sunt o persoană obișnuită, cu preocupari sociale și politice. Nu posed nimic ieșit din comun, doar că nu pot accepta unele lucruri, precum manipularea si victimizarile absurde. Poate ca sunt perfecționist, poate ca mai mult echilibrat, dar mereu am a...

Ultimele articole