Trec la cele veșnice luptătorii Neamului Românesc. Ne-au părăsit național-liberalii Victor CRAVCENCO și Sergiu COJOCARU

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Zilele acestea călărășenii și toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe cel care a fost Sergiu COJOCARU, își iau rămas bun de la un PATRIOT, om de cultură și artă, pedagog, poet.
Exact în ajunul Crăciunului a trecut la Domnul și militantul unionist din Bălți Victor CRAVCENCO, cel care a fost mereu alături de luptătorii pentru Reîntregirea neamului românesc. Victor Cravcenco a fost pedagogul care a cultivat interesul pentru adevăr, pentru istoria obiectivă, pentru valorile naționale. A pătimit pentru această verticalitate și pentru curaj.
Sergiu Cojocaru a luptat în rândurile partidelor românești, naționale, unioniste. În ultimii ani, Sergiu Cojocaru a fost președintele Filialei Călărași a Partidului Național Liberal. A participat cu idei, acțiuni și sacrificiu la manifestările dedicate idealului sacru al românilor – Reunirea cu Patria-mamă. Păcat că se va bucura de acest act de justețe istorică din Ceruri.
Sergiu Cojocaru a fost unul dintre fondatorii liceului TEORETIC ”Mihai Sadoveanu”. A fost militant de vază pentru limbă, alfabet, spirit românesc.
Exprimăm sincere condoleanțe familiilor, prietenilor, discipolilor – tuturor celor care i-au cunoscut! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!

Comentarii

Vitalia Pavlicenco

Vitalia Pavlicenco

Preşedintele PNL. Născută la 29 octombrie 1953, Grinăuţi-Bălţi, Republica Moldova Contacte: 069111682, 069119118, tel.german – +491605702646 Distincţii: Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor Starea civilă: căsător...

Ultimele articole