Trăieşte-ţi viaţa aşa ca istoria să te ţie minte!!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În veacul în care avem toate facilităţile pentru a discuta cu persoanele dragi în orice colţ al lumii, în care există telefonie, internet, skype şi facebook, totuşi simţim singurătatea.., singurătatea care ne doboară.


Ce ar fi cu lumea dacă vorbele ar coincide cu faptele, cu realitatea.., dacă ar fi imposibilă făţărnicia şi minciuna?! Ceea ce mă irită în această lume este inactivismul…, inactivismul care îl manifestă unii…Noi pierdim pe cei dragi şi nu facem nimic pentru a schimba situaţia. „E de vină soarta…aşa a fost scris acolo sus…Aşa a fost să fie…” Ajunge, ce e cu prostia asta? noi suntem prizonieri a ceea ce facem, a ceea ce gîndim , a ceea ce vorbim. Suntem prizonieri într-o lume atît de liberă! Nu avem explicaţii, avem doar cauze care sunt menite să ne apăre de greşelile pe care le comitem zi de zi. Oare suntem noi cei ce am uitat de propriile valori şi lucruri sfinte?!
Eram mic copil şi mereu mă preocupa esnţa lucrurilor care se fac în jur. Îmi puneam întrebări: de ce? cum? care e rostul? cine? La multitudinea mea de întrebări, tăticu mereu îmi răspundea, şi răspunsurile lui mereu mă făceau să analizez şi mai mult, căci el îmi răspundea cu întrebări. Odată am fost eu preucupată de esenţa vieţii în general, mă întrebam eu care e rostul vieţii. Citisem cărţi şi îmi era interesant.

Am declarat în plină voce că viaţa nu are sens, am argumentat…la ce mi s-a spus scopul principal al vieţii este de a o trăi cu demnitate, a trece peste toate greutăţile şi a lăsa urmă pe pămînt.

Trăieşte-ţi viaţa aşa ca istoria să te ţie minte!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii