Traian Vasilcău, un angajat care fabrică articole la comandă!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Despre cum moldovenilor le place să abereze
Ați luat forma unor căței cretini și faceți sluj stăpânilor ori de câte ori vi se cere.
Eu accept critica în cazul în care ea se dovedește a fi veridică și constructivă. Toată lumea (excepția clanului) v-a deconspirat măiestriile create în fotoshop. Felicitări,v-ați atins de penibil, oameni ce pretind a fi inteligenți se folosesc de asemenea trucaje ieftine, sau poate sunteți într-o comă alcoolică perpetuă și nu vă dați seama că ați întrecut limita?! Probabil o fi și asta o componentă a democrației, să arunci zoi excesive și neveridice, probabil. 
Mocanu sau Roșca? asta rămâne dilema voastră. Nu voi încerca să mă justific în fața voastră pentru că n-am de ce, din fericire nu am semnat nici-un jurământ în contextul căruia ar trebui să dau explicații unora. 
Țin să menționez faptul că cât am fost în liceu nu am avut niciodată probleme cu poliția, darămite tatăl meu să mă “scoată“ din așa zisele conflicte. V-aș sugera să lucrați mai profesionist și să nu culegeți informații de la toți avortonii.
În sesizarea lui Vasilcău se preciza că Mocanu și Roșca vor să mă încadreze în serviciile secrete rusești, cred că e cea mai mare tâmpenie pe care am putut să o aud în ultimul timp, asta în raport cu statutul celui ce se dă mare scriitor care va pus informația “veridică” pe tavă. Chiar vreau cu toată sinceritatea să vă afirm că niciodată nu am avut incidente cu forţele de ordine, în localitatea de baştină la fel, nu m-am bătut cu nimeni niciodată. Toată scamatoria asta înscentată la comandă vrea să denigreze o formaţiune politică,Mişcarea Populară Anti-Mafie condusă de Sergiu Mocanu cu care nu am nici-o legătură şi nici nu am avut vreodată, cu excepţia unui offline la care am fost invitat toamna trecută, de acolo şi acea poză din articolul lui Vasilcău. 
Sunt conştient de faptul că mulţi oameni pretind să afle din ce formaţiune fac parte, şi la cheremul cărui politician “dansez” .Dar vreau să fac o precizare, vreau să vă spun că mă difer de ceilalţi şi că niciodată nu aş accepta să scriu sau să fac jocul cuiva, nu e stilul meu caracteristic şi poate de aceea sunt supărat pe unele “personalităţi” de la noi care fac acest lucru fără ruşine, angajându-se la cheremul cuiva pentru ai satisface poftele. Sunt extrem de curios cum se face rost de asemenea informaţii şi mai mult de atât nu ştiam că un ziarist poate avea exces de imaginaţie, care după cum ați văzut, este în detrimentul susnumitului.
Este incredibil ce se întâmplă în blogosfera moldovenească, este ruşinos, condamnabil aş putea spune în contextul aberațiilor pe care le scriu unii. 
Am hotărît să dau replica acelui articol la comandă, nu deoarece mă simt cu “musca pe căciulă” dar pentru faptul că mâine altcineva poate cădea pradă acestor slugi politice. Eu am demnitatea de a fi om, de a spune lucrurilor pe nume, iar acest lucru deranjează pe unii, şi aceşti oameni sunt gata să de-a cu barda în Dumnezeu, doar pentru a satisface interesele cuiva, pentru nişte bănuţi care le scoate în relief valoarea. 
Vreau să precizez încă odată că Iurie Roşca pentru mine este doar un profesor, atît. Eu la fel ca mulți alți tineri sunt de părere că Roşca nu a procedat corect în 2005.
Stop lătratului la comandă!

P.S.

Poza în care apar alături de Iurie Roşca este făcută la ceremonia de decernare a diplomelor în cadrul Universităţii Populare la Satul Moldovenesc anul trecut, acolo unde am fost alături de mai mulţi colegi de grupă.

942444_384458621653604_1612330948_n

 

Poza cu Mocanu este făcută în cadrul offline-ului cu Sergiu Mocanu, Vadul lui Vodă, 2013.

1375154_612239762159805_793152636_n

 

Iar această poză, relevă faptul că acest om s-a apucat în serios să lupte, nu cu persoana mea, care este folosită într-o luptă din care nu fac parte, ci mai degrabă cu formaţiunea politică pe care o conduce Sergiu Mocanu,

1552789_653152071393292_1697824017_n

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Sergiu Vatamaniuc

Sergiu Vatamaniuc

În demersul creșterii mele intelectuale , un rol deosebit de important , crucial aș spune , l-a avut facultatea de Politologie la care în prezent îmi continui masteratul , ea fiind cea care a inserat în mine principii și valori , sufieciente pentru a...

Ultimele articole