Tradare, noua alianță anti-europeană in Parlament PL-PLDM-PSRM-PCRM

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astazi e o zi trista in istoria R.Moldova.
Constatam ca avem o noua alianță anti-europeană in Parlament PL-PLDM-PSRM-PCRM

Partidele care au cerut votul cetatenilor proeuropeni la alegerile din 2014, PL si PLDM, azi au refuzat sa voteze modificarea Consitutiei ca sa fie introdusa sintagma ‘integrare europeana”.
Reprezentantii PL si PLDM, s-au consutat cu cei din PAS si PPDA, privind votul de azi si se vede rezultatul.
Decizia acestora de a nu vota este dictata doar de interese inguste de partid, de a obtine locuri pe listele comune la viitoarele alegeri, functii , protectie etc.

Au mai avut o contributie la victoria Kremlinului de azi si unele forte de la Bucuresti, astfel merita amintit articolul antieuropean a lui Dan Dungaciu, care le-a oferit argiumente si i-a indemnat pe cei din PL si PLDM sa nu voteze.

Reamintim aici ca reprezentantii PL si PLDM, PAS si PPDA, nu o singura data au declarat ca PD nu este proeuropean sincer si ca mimeaza integrarea europeana.
Iata ca azi PD si PPE au demonstrat prin vot ca sunt singurele partide proeuropene autentice din Parlament.

Pierdanti suntem noi toti si cei care au votat aceste doua partide si cei care au votat alte partide.

De fapt aceste doua partide au ales din ura fata de PD, sa faca politica antieuropeana si antinationala, sa arunce tara in hazardul loteriei rusesti, adica au procedat in interesul Kremlinului.

Este evident ca nu intimplator PL si PLDM azi s-au pozitionat alaturi de PSRM, e o sincronizare de pozitii inainte de electorala.
Cresc sansele unei aliante postelectorale antieuropene in formatul PSRM plus PPDA .

In acest sens idea unui referendum constitutional lansata azi in Parlament de Presedintele Candu este una corecta, sa decida cetatenii, daca sa fie sau nu vectorul de integrare europeana introdus in Constitutie.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii