TOVARĂȘUL, Igor Dodon ne minte în spot-ul electoral nr. 3

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Tovarășul Igor a lansat al 3-lea spot electoral. Am urmărit astăzi acest spot de câteva ori la PublikaTV și pe blogul său personal. Un coleg, care a dat cu ochiul prin declarația de averea a candidatului, a remarcat faptul că Dodon ne minte în noul spot electoral.

Astfel, în noul ”clip de promovare”, cu drumurile stricate, apare la volanul automobilului Skoda Superb, încercând să ne arate că strică mașina proprie pe drumurile rele din capitală. Întrebările lui sunt formidabile, dar întrebarea colegului tot a fost bună: ”De unde această mașină dacă în declarație scrie Toyota Land Cruiser?”

Bună întrebare prietene!

Am deschis declarația sa, depusă pe 9 aprilie 2011, și m-am convins că mașina condusă de candidatul comunist nu ar aparține lui. Deci ne duce de nas! Nu vrea să ne arate că de fapt are o mașină de două ori mai mare și mai puternică.

Ca să nu zică tovarășul că-i încălc prezumția nevinovăției ”până la capăt”, îl las să ne spună singur a cui este mașina din imaginile video.

PS: pun pariu pe 1 leu că nu aparține unui memru PCRM, ei nu dețin așa mașini ieftine.

Citește și : JurnalTV: -1. Prima rândunică a zburat

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii