Totuși cine organizează protestele și cine le finanțează?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În ultima perioadă de timp, îmi apar tot mai multe întrebări decât primesc răspunsuri din partea Societății Civile și a partidelor protestare.
Una din ele este: ”Cine cu adevărat organizează aceste proteste? Societatea Civilă sau partidele de opoziție?”

Deoarece toată gașca de troll a acestora, în frunte cu Alaiba declară că aceste ieșiri în stradă sunt organizate de către societatea civilă, pe când liderii partidelor protestatare declară că ei.

Dacă sunt organizate de Societatea Civilă, de unde ei iau bani pentru organizarea protestelor?
Dar dacă aceste proteste sunt totuși organizate de către partidele de opoziție, de ce atunci cheltuiele pe care le suportă nu se reflectă și rapoartele financiare ale acestora?  Costul pentru transport pe care-l achită protestarilor, dar și banii pe care protestatarii îi primesc pentru prezența lor, deoarece nu prea cred că ”muliganii” aduși de Petrenco. în costume cu inscripții Russia  au venit să protesteze împotriva schimbării sistemului electoral ne fiind remunerați . Cu atât mai mult că ei nici nu știu ce înseamnă sistem electoral. Și cum se simte pro-europeana Maia Sandu la braț cu acești indivizi? Sau aceasta a fost una din înțelegerile la care au ajuns cu Petrenco, în timpul întâlnirii la sediu PAS?

Sau Usatîi care a strâns cu ceva timp în urmă câteva sute de oameni contra unei remunerări de 200 lei?

Pe timpuri protestatarii schimbau istoria, acum blochează circulaţia!

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole