Toți (traseiștii) Uniți pentru UNIRE?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Să nu vă ducă în eroare titlul care a fost inspirat din declarațiile lui Valeriu Munteanu de a se alătura blocului electoral #ACUM (neînregistrat încă) dând astfel cu piciorul și-n colegii cu care a mers cot la cot ani de zile, dar și-n ideea UNIRII la care (el) revenea în perioadele electorale. Evident, că aici nu poate merge vorba despre nici un fel de unire cu România. Am remarcat că Valeriu Munteanu a recurs la același truc de îndreptățire ca și Năstase în 2016 făcând ”unirea” cu Dodon și Usatîi. Nasol. Penibil. Ipocrit.

Și încă ceva. Din câte țin minte eu, Maia Sandu și haita ei de ongiști făceau un zgomot enorm în 2016 că vezi, PDM a format majoritate parlamentară cu traseiști politici. Toți, dar absolut toți pe parcursul câtorva luni de zile au fost făcuți cu ou și cu oțet. Ca astăzi, în pofida declarațiilor frumoase despre filtre de integritate și transparență maximă să vedem că Maia are problemele cu prezentarea rapoartelor financiare, și cel mai nasol are partidul său plin de traseiști politici.

Cam cum rezultă? Ăștia-s buni, pentru că-s traseiștii noștri! DA?

Mam amuzat recent când citiși undeva ceva de genul: astăzi PLDM-ul este un partid purificat, toți corupții au plecat. Hmm, ok. Să mă apuc să număr foștii PLDM-iștii care sunt astăzi la Maia Sandu?)))
Mai pe scurt: #ACUM spune #PAS filtrelor și transparenței)))

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉