Tot prostul din cort a rămas chiar dacă a devenit ministru.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

”Cât o să le mai permitem să ne facă de rușine”?
Pare-mi-se așa suna o campanie contra lui Dodon pornită de către lătrașii actualilor alianți 

Nu cred că a observat cineva vreo diferență dintre Năstase până la și după ce a ajuns la putere, și totuși una este: până #acum era doar prost, acum clar a preluat și titlul de balabol de la Usatîi. Că toată campania lor era construită pe lupta contra unui singur om este clar, dar ce te oprește pe tine să publici, așa cum promiteai 3 ani de zile, toate informațiile contra acestui om, de care cică dispui, odată ce ai ajuns în fruntea MAI? Evident, Năstase freacă menta. Întrebarea este doar cât o să-l mai accepte oamenii?

Încă mai arzătoare devine întrebarea din moment ce prostul satului și-a onorat pe deplin titlul obținut prin a compromite reținerea ucigașului de la Botanica.


Integral -> aici.

Mulți afirmau că blocul #ACUM ajuns la guvernare o să înceapă brusc o politică matură, că ei așa o țin doar pentru că sunt în opoziție… #ACUM ce mai spuneți?

Cu numirea cumetrului lui Năstase în fruntea IGP la fel pare să fie tot bine. ONG-urile BEM și restu activiștilor ”civici” tac mâlc, că vezi – ai lor sunt la guvernare. Dacă comitea cineva numit in funcție de PDM demult toți cei sus numiți aveau să-i ceară demisia.

Concluziile vă aparțin.

Pace.