Țopa – nașul ofcial al cuplului Năstase – Usatîi!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Moldova – țara minunilor! Doar aici păpușarii oligarhi de peste hotare, anunțați în căutare internațională, dau indicații subalternilor săi prin intermediul interviurilor. www.politics.md scrie că Țopa sugerează că Năstase trebuie să conlucreze cu Usatîi

Astfel, acesta a declarat într-un interviu care a fost difuzat joi seara la Jurnal TV că în Republica Moldova că partidele pro-europene ar trebui să lucreze împreună cu cel pro-ruse. „Stânga cu dreapta să lucreze împreună, pro-rușii și pro-europenii să lucreze împreună”, a declarat Victor Țopa.

Astfel, îndemnul acestuia confirmă ultimele evenimente politice din Republica Moldova și anume o nouă apropiere dintre Renato Usatîi, controlat de anumite cercuri de influență și criminale din Federația Rusă și Andrei Năstase, finul lui Țopa și lider al Partidului Demnitate și Adevăr. Cei doi s-a aflat recent împreună la Moscova. Partidele lor au colaborat și la începutul acestui an când au organizat proteste violente în fața Parlamentului și încă de atunci Năstase a declarat că este gata să renunțe la viitorul european al Republicii Moldova, punând „batista pe țambal”.

Între timp au fost realizate mai multe investigații jurnalistice care demonstrează că Moscova a relansat atacul asupra Republicii Moldova pentru a o scoate de pe orbita integrării europene și utilizează agenții infiltrați la Chișinău precum Usatîi, Mark Tkaciuk, Iurie Roșca, jurnaliștii Natalia Morari și Vladimir Soloviov, iar mai nou și pe Andrei Năstase prin Victor Țopa. Ultima tentativă s-a produs chiar de Ziua Independenței, la 27 august când agentura rusă de la Chișinău a încercat să submineze manifestațiile dedicate acestui eveniment.

Un mic letopiseț a activității distructive a grupării oligarhilor fugari Țopa. Activitatea cărora este îndreptată spre distabilizarea situației sociale și politice din Republica Moldova. Asta pentru a-și satisfice planurile sale personale, care, potrivit lui Țopa, sunt mai importante decît Republica Moldova. În același interviu, Țopa a declarant că Moldova este prea mica pentru planurile sale. La fel ca și Năstase și Usatîi, care sunt prea mărunți, pentru a ține la imaginea lor în mica și neimportantă țară Moldova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole