Toate-s vechi și nouă toate (în politica din Moldova)!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

*Inscripția pe imaginea reprezentativă: Sunt virgină (maioul este vechi).

Greu să menții imaginea de integritate pură după ce ai făcut parte dintr-un partid al cărui șef este condamnat pentru trafic de influență (acoperirea furtului miliardului) și mai are încă multe din urmă. E greu să menții leganda pe când public se cunoaște informația că Maia a lucrat bine merci alături de Dodon în guverne comuniste. Și mai multe întrebări apar din moment ce chiar Maia Sandu a făcut declarații că ”obiectul era să colecteze voturi pentru PLDM” (vezi aici) și ”că nu-ți poți face partid dacă nu ești suficient de bogat” (vezi aici). Bun lucru este internetul pentru cei care știu să-l utilizeze.

Este foarte comod să te numești opoziționar în Moldova. Stai pe facebook, mai faci un flashmob, criticând orice acțiune a guvernării pe vreun subiect mai de interes. Pentru așa campanie electorală chiar nu prea ai nevoie de bani. Dar totuși există așa necesități, că nu degeaba PAS-ul este finanțat de un braț de ONG-uri cică apolitice.  Dar se pare că lumea a uitat că Maia la începutul anului 2016 spunea că: statul o să falimenteze în 2 luni, adică nicht salarii/pensii ș.a.m.d. Nuș’ cum au trecut 2 ani. Salariile și pensiile se mai majorează unde și pe unde. Mai pe scurt – nu stăm să vindem galoși la fiecare colț.

Să ”latri” nu-i a căra saci!

Vă dați seama de cât tupeu dau dovadă azi martorii Maiei Sandu (foștii peledemiști ca și dânsa de altfel) criticând aceste majorări, făcând abstracție că ”a lor” , spre marea deosebire de democrații care au preluat guvernarea, atunci când protesta la parlament nu avea nici un fel de plan de țară sau măcar o strategie pentru a depăși criza și a nu permite intrarea statului în incapacitatea de plată cu care speriau lumea! Au trecut 2 ani, Maia așa și nu a găsit soluții. Strategia este aceeași, dacă vaca n-a fătat – Plahotniuc e vinovat, stat capturat ș.a.m.d.  Plictisitor. Banal. Dezgustător!

Deci ca să fii opoziționar în Moldova e suficient să fii populist, cu o doză de obrăznicie ca să nu te deranjeze vreun gând rușinos când minți omul în ochi sau ai tupeul să-ți asumi meritele cuiva.

Pace!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii