Toate căile “miliardului” duc spre Năstase

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Andrei Năstase poate leger obține titlul de multiplu Campion la proba de scandaluri și implicare în tot felul de scheme dubioase cu un puternic iz criminal. E icnomod de adus aminte cum și-a folosit mama pentru a spăla milioane, despre vila luxoasă din Germania și de la Chișinău, despre odihna pe Palma de Malorca. Chiar și probele care demonstrează că Năstase, împreună cu Țopii, au jefuit statul de zeci de milioane deja nu mai este un lucru necunoscut.

Acuzații FRONTALE din partea lui Mocanu: Platon a livrat bani către Platforma DA și către Năstase, este titlul unui portal de știri www.mesaj.md de la Chișinău, Acesta scrie că, liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine, într-o emisiune online, că Platforma Demnitate şi Adevăr ar fi sponsorizată de controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, arestat în Ucraina şi extrădat în Republica Moldova.

„Au beneficiat deschis, au beneficiat de bani din partea lui Platon. Platon a livrat bani către Platforma DA, către Năstase, către Jurnal TV. Platon este cel care a finanţat aşa-zisa revoluţie din ianuarie anul curent”,  adeclarat Sergiu Mocanu.

Spune cine sunt prietenii tăi și îți voi spune vine ești tu. O zicală, privită altfel, ajută să deduci legătura între Platon, Țopi și Filat. În chema miliardului, dar și în scheme precedente. Doar gruparea avea evoie, pe lângă fotolii importante în stat și de băieți șmecheri, care să inventeze roata. Doar așa pute fi furată proprietate de stat de milioane și secate trei bănci, inclusive una de stat.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marcel Istrati

Marcel Istrati

Născut la Sîngereii Noi, Bălți. A absolvit liceul teoretic "Grigore Moisil" și Universitatea de Stat din Moldova. Colaborări cu media locale din cadrul Asociației Presei Independente, în special ziarul Spros i Predlojenie (Bălți), precum și site-uri ...

Ultimele articole