Tkaciuk de nerecunoscut! L-au lăsat nervii…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Tare mare mi-a fost mirarea să văd cum a reactionat Tkaciuk la un blog scris de un bloger amărît, adică de subsemnatul. Din felul în care se exprima era evident că e în pragul unei crize de nervi, era cuprins de paranoia și vedea în spatele unui text, pe care eu îl consider banal, conspirații și alte prostii din imaginația dumnealui.

Despre Tkaciuk se spunea că e marele strateg al PCRM și mult timp unii chiar au crezut asta. Abia după ce PCRM a a juns în opoziție și în special după gafele pe care le-a făcut acest partid, în special ridicola revoluție de catifea, lumea a înțeles că poveștile despre mintea luminata a lui Mark Evghenci sunt doar chestii de PR. Știu de la alți bloggeri apropiați de comuniști cum Tkaciuk le cere să-i spună „eminența cenușie” sau „strateg” în textele pe care le scriu. Acest om e la fel de obsedat de imagine, ca alți politicieni.

De ce l-a enervat pe Tkaciuk că un amărît de blogger a scris că Voronin i-a tras o palmă? Eu mă refeream la faptul că ședința extrordinara a Parlamentului, convocată de PCRM, a fost un eșec și că pînă și Voronin și alți cîțiva deputați comuniști au lipsit de la această ședință, ce se anunța de o parte din fracțiunea PCRM, foarte importantă pentru țară. Așa cum au lipsit și de la acțiunile revoluției de catifea și de la alte acțiuni cu care l-am văzut pe Tkaciuk că se lăuda la TV7, lăsînd să se înțeleagă că sunt creația lui. A creat niște eșecuri rușinoase, a văzut toata lumea asta. Iar Voronin sunt sigur ca nu e tare bucuros de modul în care eșecurile astea scufundă încetișor PCRM, cum cred că nu e bucuros nici de încercările lui Tkaciuk de a-l da la o parte, încercări pe care numai cine nu a trăit în Moldova nu le cunoaște. Și totuși, ce l-a enervat pe Tkaciuk așa de rău? L-a enervat faptul că nu suportă să audă nimic despre tema asta, că e un om care se vede că nu știe să piardă și că opinia publică începe să vadă că strategul PCRM e un balon de săpun, care se va sparge la primul strănut mai puternic al lui Voronin. Îl enerveaza că după ce a înregistrat eșec după eșec, ar putea să-și piardă autoritatea în interiorul PCRM, dar și imaginea de om care le știe pe toate. Iată de ce îl lasă nervii cînd cineva scrie pe tema asta.

Din păcate nu mă pot lăuda eu că l-am făcut pe Tkaciuk  să-și iasă din minți, eu am turnat doar gaz pe foc, fără să știu că renumitul deputat comunist este atît de încins deja.

Mark Evghenici, nu fiți supărat, viața merge înainte, nu vă lăsați pradă nervilor că o sa faceți numai greșeli. Și să știți că amenințările și cuvintele urîte pe care mi le-ați transmis mă lasă rece, foarte rece. Dacă ați ajuns să vă razboiți cu un blogger amărît, înseamnă că ați rămas fără adversari care să vă mai ia în serios și asta e motiv mare de tristețe.

Mark Tkaciuk este de nerecunoscut! Sau poate am avut noi prea mari așteptări de la el?!

P.S.
Sper ca textul ăsta să nu-i provoace probleme de sănătate.

 

 

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole