Ţintiţi-l, atacaţi-l, bucuraţi-l!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mâine, la 12 fix, în PMAN, primarul Dorin Chirtoacă se va lansa oficial în campanie până să redevină primar. Îndemnul meu este să mergeţi cu toţii acolo dacă aveţi ceva să-i spuneţi, să-l întrebaţi sau să-i cereţi socoteală pentru ce a făcut sau n-a făcut. Asta în cazul în care chiar vă interesează ce se întâmplă în oraşul nostru. Anume Chirtoacă a fost în fruntea echipei care a condus Chişinăul timp de 4 ani, deci anume el vă poate răspunde la orice întrebare sau lămuri orice nedumerire.

Ne-am cam obişnuit noi să-i criticăm pe administratori/politicieni/lideri, dar adevărul este că o facem din reflex, de prea multe ori. Asta nu înseamnă decât că trebuie să interacţionăm mai mult cu ei, tocmai pentru a nu deveni victime ale surselor intermediare şi deformatoare. Sau staţi acasă şi lamentaţi-vă în continuare că primarul e aşa-şi-pe-dincolo. Mă adresez celor care pot, dar nu vor.

Aşadar, nu vă fie lene şi acordaţi-vă o şansă pentru a lua decizia corectă. Va fi de bine. ‘La toată lumea.’

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Tudor Cojocariu

Tudor Cojocariu

Român din Moldova. Absolvent al liceului româno-francez "Gh. Asachi" din Chişinău. Licenţiat în Sociologie (Universitatea București). Master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (SNSPA, Bucureşti). Responsabil de proiecte la Departamentul...

Ultimele articole